Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Luxusní pouzdro "Ustláno na růžích"

Používáte mobil jako doplněk, pomocníka, který nedržíte neustále v rukou a zároveň jej chcete chránit před náhodným poničením v kabelce, batohu...... Chcete být originální? Chcete být jedinečná? Chcete, aby i obal byl nejen funkční, ale jedinečný a neopakovatelný? 

Pouzdro je vyrobeno prioritně na mobilní telefon. Jeho použití je však na Vás. Jedná se o ruční výšivku, kterou nelze zcela přesně zopakovat, pouze vyrobit podobný. Váš obal bude Váš originál.

Telefon, pro který je určen je do rozměru 14,5 x 7,2 x 0,8 cm, Samsung J5. Na tento padne zcela přesně. Máte-li však telefon, iphon, kalkulačku či jiné zařízení o stejných či menších rozměrech, je určen i pro Vás.

Obal je vyroben ze silného černého filcu, na kterém je na lícové straně ručně vyšit romantický, dívčí, jemný motiv růžiček v jemných kvítcích nevěstina závoje. Lícová strana je podšita tenkým bílým filcem, aby uvnitř pouzdra nebylo vidět zakončování výšivky. Černo-bílo-černá boční kombinace působí zároveň designově a obal opticky zjemňuje. V horní části je bílý filc přišit k černému. 

Použítá výšivka je výšivka stuhou kombinovaná s běžnou bavlnkovou výšivkou. Výšivka je plastická, vystupující z povrchu obalu. Každá výšivka je originálem vytvářeným podle nálady :o).

Pouzdro je originál, ve skutečnosti mnohem hezčí než na fotografiích.

Obal může být krásným dárkem, který má velkou užitnou hodnotu.

Ošetření - ruční praní do 30 stupňů, nebělit.

Cena za tento kus.

Toto zboží je nyní umístěno v kamenném obchůdku v Praze Holešovicích. V případě jeho zakoupení Vám bude odesláno do 3 dnů z tohoto kamenného obchůdku.

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 8644119
Vloženo: 28.6.2017
Menu
--