Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Luxusní s tulipány a s výsuvným mechanismem

Používáte mobil jako pomocníka, doplněk, který slouží, nedržíte jej neustále v rukou a zároveň jej chcete chránit před náhodným poničením v kabelce, batohu...... a chcete být originální? Chcete být jedinečná? Chcete, aby i obal byl nejen funkční, ale jedinečný a neopakovatelný? 

Pouzdro je vyrobeno prioritně na mobilní telefon. Pásek na zapnutí na suchý zip, který telefon chrání před jeho vypadnutím slouží současně jako výsuvný mechanismus pro snadné vytažení  mobilu z pouzdra. Jeho přítomnost jistě oceníte pro pohodlnost vysunutí mobilu.

Použití pouzdra je však na Vás. Jedná se o ruční výšivku, kterou nelze zcela přesně zopakovat, pouze vyrobit podobný. Váš obal bude Váš originál. Designově jedinečný.

Telefon, pro který je určen je do rozměru 14,5 x 7,2 x 0,8 cm Samsung J5. Na tento padne zcela přesně. Máte-li však telefon, iphon, kalkulačku či jiné zařízení o stejných či menších rozměrech, je určen i pro Vás.

Obal je vyroben ze silného černého filcu, na kterém je na lícové straně ručně vyšit motiv zavázané kytice tulipánů. Lícová i zadní strana je podšita tenkým šedo-černým filcem, který je pevně vyztužen a je do něj zabudován výsuvný mechanismus pro snadné vytažení mobilu, zároveň slouží též k zakrytí zakončování výšivky. Zapínání na suchý zip zakončeno kovovou koncovkou. Možnost připevnění prostřednictvím karabinky vpravo nahoře.

Použíta je výšivka stuhou. Výšivka je plastická, vystupující z povrchu obalu. Každá výšivka je originálem vytvářeným podle nálady :o). Základní barva stuhy má tmavou, vínovorůžovou barvu. Dobarvováno akrylovými barvami. Motiv je ošetřen nástřikem přípravku s využitím nanotechnologie, který odpuzuje vlhkost, mastnotu a špínu.

Pouzdro je originál, ve skutečnosti mnohem hezčí než na fotografiích.

Obal může být krásným dárkem, který má velkou užitnou hodnotu.

Cena za tento kus.

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 8668098
Vloženo: 9.7.2017
Menu
--