Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Magický krystal 2... svítí šesti barvami

Autorský cínový šperk s výběrovým surovým křišťálem - krystal z Brazílie, nádherným vltavínem o váze 3,1gramu a kabošonem ametystu...

šperk z nové kolekce Magic starlight. Šperk z této kolekce  jsou vyjímečné tím, že kameny v nich jsou osvětleny. Světlo lze vypnout a znovu zaponout - velmi náročné na výrobu. Světlo se postupně mění (6 barev), šperky díky tomu působí magicky, nevšedně a kameny mnohem lépe ukazují svoji krásu...

červená barva osvětlení


zájemcům o šperk mohu zaslat video jak šperk svítí

Šperk je vyroben z cínu, krásného surového krystalu křišťálu, vltavínu z Besednice a kabošonku ametystu. Velikost křišťálu je 5,4 x 1,8cm. Brava je zcela čirá, vypadá jako kus ledu - osvětlený vypadá přímo božsky. Vltavín má velikost 2,7 x 1,3cm, barva je světle zelená, lokalita Besednice, váha 3,1 gramu. Ametyst má velikost 0,6cm, barva je sytě, temně fialová. Kameny jsou usazeny v cínu - bez lepení, zdobeny cínovaným drátem a kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 5,6 x 2cm. Zavěšeno na bižu černém řetízku délky 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 27 gramů.

Křišťál je osvětlen, světlo postupně mění barvy (zelená, růžová, tmavě modrá, oranžová, žlutá a červená) a dodává tak šperku velmi nevšední vzhled. Světlo je umístěno v uzavíratelné klícce nad kamenem, lze vyjmout a do schránky vložit cokoli jiného - co se vejde. S tímto šperkem vás rozhodně nikdo nepřehlédne...největší efekt je samozřejmě ve tmě a za šera, ale osvětlení je vidět i za denního světla.

modrá

Podrobný návod k obsluze šperku bude součátí šperku.

oranžová


šperk je neopakovatelný originál, mohu doplnit prstenem.

Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla, očisty, léčení. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť, Tibťané jej dodnes používají jako lék na otevřené a nehojící se rány. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář Křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

Vltavín přináší svému majiteli štěstí a plodnost. Otevírá a čistí různé bloky, harmonizuje čakry. Urychluje duchovní růst. Je užitečným kamenem pro příliš citlivé lidi - pomáhá jim přizpůsobit se a bránit se proti prudkým emocím.  Přináší a inspiraci.  Podporuje schopnost soucitu a empatie. Odbourává překonané a utkvělé myšlenky. Na tělesné úrovni spouští mohutné přívaly energie směrem do těla. Vltavíny vznikly při dopadu meteoritu na zemský povrch před cca 15 miliony let.

růžová

RESPEKTUJTE PROSÍM AUTORSKÉ PRÁVO DĚKUJI!

zelená - po tmě smaragdově zelená

 

žlutá


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
křišťál
,
vltavín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.2.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10327454
Vloženo: 15.2.2019
Menu
--