Domů Prodané zboží prodejce Medarek Makový balzám

Makový balzám je vhodný pro všechny typy pleti. Vitamíny a minerály obsažené v zastudena lisovaném makovém oleji regenerují, vyživují a hojí pleť.

Neobsahuje vodu, parabeny, umělá aromata.

Balzámu se nanáší malé množství. Rychle se vsákne do kůže a nezanechává mastný film.

Balzám voní lehce po máku. Intenzita vůně se u jednotlivých šarží může lehce lišit. Je to dáno přírodním charakterem jednotlivých surovin.

Ingredients (INCI): Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Papaver Somniferum Seed Oil (makový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Tocopherol (přírodní vitamín E)

Všechny oleje jsou za studena lisované.

Bambucké máslo nejvyšší kvality - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.

Makový olej - je bohatým zdrojem vitamínu E, minerálů (vápník, železo, hořčík) a nenasycených mastných kyselin. Perfektně regeneruje, vyživuje, chrání a hojí pokožku. Zanechává ji jemnou a krásně hebkou na dotek. Je vhodný pro suchou a citlivou pokožku s kožními problémy (akné, ekzémy, lupénka). Vitamín E má protizánětlivé účinky a chrání pokožku těla před volnými radikály a stresem. Urychluje regeneraci a dodává pleti mladší a zdravější vzhled.

Mandlový olej - obsahuje vzácné esenciální kyseliny, proteiny, minerály a je bohatým zdrojem vitaminu E. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, je dobře snášenlivý a proto vhodný pro všechny typy pleti - od suché přes citlivou se sklonem k zarudnutí až po stárnoucí pokožku. Jako zvláčňující a zklidňující pleťový a tělový olej skvěle působí i proti škodlivým vlivům prostředí a preventivně bojuje proti tvorbě vrásek.

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Balení: 25 ml, hliníkový kelímek s etiketou.

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.
Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.
O zásadách, které při výrobě naší kosmetiky dodržujeme, si můžete přečíst zde.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde.

Určení:
unisex
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 9950436
Vloženo: 11.10.2018
Menu
--