Domů Prodané zboží prodejce Petra.Lammas Malá kloubová panenka 32 cm - set na výrobu

Připravený materiál se střihem a popisem na výrobu malé kloubové panenky. Panenka má nožičky a ruce připevněné k tělu "klouby". Její velikost je 31 cm.

Balíček obsahuje: spodní a vrchní trikot na hlavičku, pevné nitě na vyvazování hlavičky, vlnu na vyšití vlásků, přízi na vyšití očiček a pusinky, trikot na ušití tělíčka panenky.

K balíčku je potřeba zvlášť dokoupit ovčí rouno na vyplnění (cca 200 g) a dlouhou panenkovou jehlu na tvarování hlavičky. Balíček neobsahuje materiál na ušití oblečení. Střihy a materiál na ušití oblečení lze dokoupit v našem eshopu.

Jestliže si chcete vybrat barvu očí a vlásků a typ vlásků, prosím uveďte v poznámce objednávky.
Typ vlásků (krátké klučičí, kudrnaté krátké, dlouhé česací rozpuštěné, stažené do jednoho culíku, stažené do dvou culíků. Stažené vlásky nelze rozpustit, lze česat pouze vlasy stažené v culíku).

Vhodné pro pokročilé a šikovné švadlenky. Tělíčko se sešívá na šicím stroji (pro lepší pevnost a poměrně velkou část šití), zbytek panenky se šije v ruce.


TIP: K balíčku je možné objednat již hotovou hlavičku. Pokud nevíte, jak na vyvazování hlavičky a nebo nemáte dost času.

TIP: Nemáte-li doma šití stroj nebo neumíte šít na stroji a přesto chcete panenku šít, protože pak se šije již jen v ruce, můžete si u nás objednat zvlášť sešité připravené tělíčko panenky k šití v ruce.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.10.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Petra.Lammas
Katalogové č.: 2132788
Vloženo: 2.11.2011
Menu
--