Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art Mala/Náhrdelník s Sodalitem & Rudrakšou...

ॐ Meditace, jóga a sebepoznání

,,Udělat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu."
-Mahátma Gándhí

---------------------------------------------------------------------------------

Mala, 108 koralků

Rudrakša 7mm, Křišťál facetovaný 6 mm, Sodalit 6/8 mm, kvalitní postříbřené komponenty z ostrova Bali.

( Symbol Om-je možnost sundat pokud nechcete)

-Je možnost si zvolit jinou délku/barvu střapce. Pište do zprav.

---------------------------------------------------------------------------------

Křišťál - symbol světla na Zemi Je nejuniverzálnější ze všech krystalů a je symbolem světla na Zemi, průzračnosti duše, síly léčivé energie. Je jako katalyzátor, který přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše, průvodcem k nekonečnu. V magické oblasti má odporovat veškerému zlu, neutralizovat negativní energii a černou magii, podporuje jasnozřivost, dodává energii a světlo do našeho snažení. Propojuje naší duši s vesmírnou věčností, harmonizuje, čistí a chrání auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie, odplavuje veškeré nečistoty aury a disharmonie duše. Je dokonalý nositel čistého světla. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Je kamenem, který pomáhá pročišťovat celého člověka, zmírňuje zemské negativní záření včetně geopatogenních zón, odblokovává vnitřní Já, zvyšuje duchovní síly, srovnává jin a jang, zesiluje a převádí energii.

---------------------------------------------------------------------------------

Sodalit spojuje logiku s intuicí a otevírá dokořán bránu vnímavosti ducha, neboť přináší informace z vyšší mysli až dolů na tělesnou úroveň. Podněcuje činnost šišinky a třetího oka. Prohlubuje meditaci. Když se ponoříte do meditace navozené sodalitem, dokáže vaše mysl porozumět aktuálním okolnostem vašeho života. Jde o kámen podněcující majitele k cestě za pravdou a ideály, které jej nutí zůstat věrný sám sobě a všemu, v co věří.
Jedná se o mimořádně užitečný kámen pro týmovou práci, neboť přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Podněcuje důvěru a soudržnost členů skupiny a upevňuje pouto mezi nimi. Je to vynikající kámen pro rozvoj mysli. Sodalit potlačuje duševní zmatek a intelektuální závislost. Podněcuje k racionálnímu uvažování, objektivitě, pravdě a intuitivnímu uvažování. Současně působí příznivě na slovní vyjadřování myšlenek. Jelikož vnáší do mysli klid, umožňuje přijímat nové informace. Usnadňuje oprošťování od starých vlastností a ustrnulého způsobu uvažování.

Současně tak vytváří prostor pro neotřelý pohled na svět.
V duševní rovině přináší krystal vyrovnanost a potlačuje návaly paniky. Dokáže transformovat povahu lidí, kteří cítí potřebu neustále se bránit nebo reagují příliš citlivě. Odhaluje kořeny jejich obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, což jim brání stát se tím, kým doopravdy jsou. Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti.

Sodalit je jedním z kamenů, které vynášejí na světlo stinné vlastnosti a umožňují, aby je člověk bez posuzování přijal.

---------------------------------------------------------------------------------

Upozornění: Protože se jedná o přírodní materiál, liší se jednotlivé kusy tvarem, barvou i kresbou. Počítejte prosím s drobnými odchylkami ve velikosti, popř. tvaru.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
postříbřené
Minerály a ostatní:
křišťál
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.2.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 7212829
Vloženo: 6.3.2016
Menu
--