Domů Prodané zboží prodejce artsilk Malináda - silná merino vlna ručně barvená

image

 Vlna malovaná ....štětcem nanáším barvy při malování na hedvábí

a teď jsem stejnou techniku použila i na vlnu. 

Vznikají tak neopakovatelné barevné originály.Posílám je do světa, dalším tvořivým lidem a těším se to, co z této vlny vytvoříte !

Merino vlna  - silná jednonitka, měkká, nadýchaná
Tato příze je upravená speciální úpravou superwash a lze ji prát v automatické pračce na 40 °C.
Zkušební vzorek: 10 x 10 cm = 16 řad, 11 ok
Jehlice 8
100g přadeno / 100 m
Material: 100% vlna

Ovčí merino vlna pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí, žijících v chladnějších a vlhčích oblastech (Nový Zéland, Austrálie).  Tato vlákna jsou mnohem jemnější než tradiční vlna. Merino vlna je hedvábně jemná, má vyšší schopnost izolace a je prodyšnější.  Příze se vyrábí z dlouhých vláken velice jemné merino vlny, díky kterému poskytuje uživateli pohodlí a měkkost.  Díky pružnosti vlákna se vlněné oblečení nemačká. Vlněná vlákna jsou vysoce hydrofilní a mají vysokou absorpční schopnost. Vlna se netaví ani nehoří, poskytuje také vysokou ochranu proti UV záření. Její produkce je šetrná k životnímu prostředí a je založená na principu obnovitelných zdrojů.

Co znamená superwash ? Vlna Superwash je ošetřena povrchovou  úpravou , která omezuje vnější chloupky na povrchu vlákna. Je tak jemná, nekousavá ,  odolnější proti plstění a snese  i praní v pračce.

Parametry přízí a popis údržby jsem převzala ze stránek výrobce.Z vlastní zkušenosti s přízemi od jiných dodavatelů doporučuji opatrnost při praní v pračce, ani všechny pračky nepracují stejně. Nejlépe je provést zkoušku: uplést malý vzorek a vyprat ho na program vlna s jiným prádlem.Osobně všechny vlněné výrobky z opatrnosti  peru v ruce, i když to možná není nutné.

Cena je uvedena za 1 přadeno.

 

 

Barvy:
Materiál:
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artsilk
Katalogové č.: 8243394
Vloženo: 8.2.2017
Menu
--