Malinový olej - lisovaný za studena. Rostlinný olej je dodáván jako surovina k domácí výrobě kosmetiky.
Tento zázračný olej disponuje mimořádně vysokým obsahem vitamínů E a A, čímž zaručuje vynikající vlastnosti antioxidantu.
Vzácný rostlinný olej s mimořádně vysokým obsahem omega 3 a omega 6 mastných kyselin, celkově obsahuje až 83 % esenciálních mastných kyselin.
Je výborný do opalovacích krémů, protože poskytuje vysokou sluneční ochranu.
Má vynikající protizánětlivé účinky.
Použití malinového oleje:
* mýdla
* pleťové vody
* krémy
* balzámy na rty
* přípravky pro péči o vlasy
* opalovací krémy
* krémy na léto
Název / označení: Raspberry Seed Oil - malinový olej za studena lisovaný. Jednodruhový.
INCI: Rubus idaeus (Raspberry) Seed Oil
Balení: PET lahvička 30 ml nebo dle výběru.