Domů Prodané zboží prodejce Ragini Manžetové knoflíčky - modré svatební

Grafické motivy Vám upravíme na přání, font písma barvy i obrázky.

Vaše přání lze napsat do poznámky v objednávce. 
Náhled motivu vždy zasíláme. Grafické práce jsou v ceně produktu. 
Balení obsahuje 1 pár tedy 2ks.

Zboží je dárkově zabaleno v krabičce s mašličkou. 

Komponent lůžka manžetového knoflíčku je vyroben v České republice. 
Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout to nejlepší na našem trhu.

Rozměry:
Průměr lůžka: 
20 mm 
Velikost motivu: 18 mm

-------------------------------------------------------------------------------

Malé povídání o manžetkách:

  • Dodržujte barvu kovu ve vašem oblečení. Manžetový knoflíček, resp. jeho kovová část (dřík) by měl mít stejnou barvu (obvykle stříbrnou nebo zlatou, výjimečně černou) jako ostatní kovové části vašeho outfitu - přezka pásku, hodinky, brýle, přezky a zipy na aktovce či kabelce apod. Ačkoliv je tato poučka stále platná, zdá se, že bude postupně překonána (viz tzv. bicolor hodinky, které jsou kombinací zlaté a stříbrné barvy).
  • Vhodně kombinujte barvu hlavy manžetového knoflíčku. Doporučuje se, aby barva manžetového knoflíčku byla podobná barvě, která je na jiné části oblečení - např. proužek na košili, hlavní nebo i doplňková barva na kravatě nebo na ozdobném kapesníčku. Stejně, jako u ostatních součástí oblečení, lze kombinovat barvy buď do barevného kontrastu nebo do stejného tónu (tzv. tón v tónu). V případě barevného kontrastu můžete volit knoflíček prakticky neomezeně, ale v případě tónu v tónu by měly i manžetové knoflíčky zachovat hlavní myšlenku a neměly by tedy být kontrastní. Barva knoflíčků by neměla být naprosto stejná, jako jiná součást oblečení (např. kravata nebo ozdobný kapesníček) s pravděpodobně jedinou výjimkou, kterou je případná spona do kravaty nebo jiný drobný šperk. Ale v mnoha případech takové ,,sady" nepůsobí zcela harmonicky.
  • Vyjádřete svou osobnost prostřednictvím manžetového knoflíčku. V dnešním uniformním světě business oblečení je manžetový knoflíček jednou z nemnoha součástí, pomocí kterých můžete vyjádřit svůj názor a náhled na svět. Můžete naznačit, že vám není lhostejná oblast ochrany životního prostředí stejně jako sympatie s menšinami či to, že si vážíte klasických hodnot. Navíc, manžetovým knoflíčkem můžete vyjádřit i okamžitou náladu - temné barvy pro splín, jasné pro radost.
Barvy:
Styl:
elegantní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ragini
Katalogové č.: 8747985
Vloženo: 13.8.2017
Menu
--