Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Maria...(měsíční kámen, granát) prsten

Autorský prsten s kabošonem aduláru - duhového měsíčního kamene a kabošonkem granátu ...

Barva aduláru je bílá s jemnou, modrou adularescencí, jeho velikost je 2,3 x 1,8cm. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Dozdobeno kabošonem krvavě rudého granátu - almandinu o velikosti 0,8cm. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 17 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 11 gramů. Bezolovnatý cín se stříbrem.

prsten je originál.

Měsíční kámen - adulár (ortoklas) má ryze ženské vlastnosti: mírnost, jemnost, intuice, plodnost. Je úzce spjat s Měsícem a intuicí. Přitahuje lásku a pomáhá řešit milenecké problémy. Zajišťuje klidný spánek. Poskytuje nám ochranu zvláště na cestách. Obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup. Vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce. Měsíční kámen byl používán Římany pro výrobu šperků již téměř před dvěma tisíci let. V Indii je dodnes posvátným kamenem milenců a šperky s tímto kamenem se zde tradičně dávají jako svatební dar. Již od nejstarších dob je měsíční kámen spojován s magií Měsíce, je stále používán jako amulet ochrany pro cestovatele a jako dar milenců pro vzájemný silný vztah a vášeň. Pozitivně ovlivňuje naše chování, emoce a duchovní růst. Pomáhá usmíření odcizených partnerů a milenců. Je také kamenem naděje, který napomáhá sebevědomí a podporuje naši osobnost. 

 
Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích může přivolat někoho na pomoc. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje. Granáty vybroušené do hranatých tvarů údajně přinášejí štěstí v obchodních záležitostech.




 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
Velikost:
univerzální
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
granát
,
měsíční kámen
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.4.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 13261871
Vloženo: 3.4.2022
Menu
--