Domů Prodané zboží prodejce anett123 Marocký jíl - ghassoul 500g

Nabízím Marocký jíl, jinak ghassoul. Jedná se o 100% přírodní produkt, dovezený právě z Maroka, který neobsahuje žádné syntetické čistící složky, je proto vhodný pro všechny typy pleti. Pomáhá proti tvorbě akné a je velmi účinný při péči o problematickou pleť, lupénku nebo ekzémy. Skvělá náhrada šamponu. Ghassoul je velmi bohatý na minerály - křemík, magnesium, železo, vápník, draslík a sodík - a to jsou jedny z nejvzácnějších pokladů při péči o Vaši pleť i vlasy. Díky těmto minerálním látkám má Ghassoul vynikající čisticí účinky s vysokou intenzitou a zároveň šetrně vyživuje vaši pleť a vlasovou pokožku.  500g   Ghassoul (z arabského "ghassala" – čistit), Rhassoul, lávová zem, mýdlový kámen nebo marocký jíl. Všemi těmito jmény se nazývá jíl, který se před miliony let, na počátku třetihor, usazoval v moři na území dnešního horského masivu Atlas, který se rozpíná od území Maroka až po Tunis. Skvělé a zároveň šetrné čistící účinky mýdlového kamene znají již mnoho staletí marocké ženy, které Ghassoul už od šestého století používají jako přírodní pleťový kondicionér, mýdlo a šampón. Lávovou zem ale znali již staří Egypťané, jak dokládají papyrové svitky.marockého jílu

Ghassoul (díky minerálům, které obsahuje)

  • pozitivně působí na pružnost kůže a stahuje póry,
  • čistí pleť a ucpané póry od nečistot,
  • odstraňuje vrstvy odumřelé kůže,
  • vstřebává škodlivé prvky, které kontaminují pokožku,
  • přirozeně reguluje tvorbu a sekreci kožního mazu
  • a zdravě stimuluje podkožní krevní oběh.

Zanechá Vaši pleť čistou a hebkou. Marocký jíl je 100% přírodní, neobsahuje žádné syntetické čistící složky, je proto vhodný pro všechny typy pleti. Pomáhá proti tvorbě akné a je velmi účinný při péči o problematickou pleť, lupénku nebo ekzémy.

Ghassoul je vhodný také pro péči o Vaše vlasy a pokožku hlavy, především pro mastné vlasy nebo při problémech s lupy. Přirozeně reguluje tvorbu kožního mazu na pokožce hlavy, čistí ji od nečistot a toxinů a stimuluje podkožní krevní oběh. Nevysušuje, zanechává kůži zvláčněnou, vyživenou a dobře prokrvenou. A to je klíč pro zdravý růst silných vlasů bez lupů.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.9.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: anett123
Katalogové č.: 10588201
Vloženo: 21.5.2019
Menu
--