Domů Prodané zboží prodejce michalovic Masakr rodinky Janka Hrušku - v zeleném (A4 ( 29,7 x 21cm ) - papír)

Dílo je ve velkém výprodeji zde. Použij slevový kupon u objednávky R2K-11F-FPX  - výprodejová sleva 30%!

Moderní ilustrace jsou autorskou prací Jany Michalovičovej.

pokud Vás tato série zaujala v galerii najdete i žlutou variantu

Janko Hruška a jeho milá rodinka žili šťastně na svém stromku, spokojeně se houpali celé dny. Celá rodinka byla velmi spokojená, protože léto bylo v plném proudu a sice bylo 34 stupňů hrušky si užívali chládek v koruně stromu a klidně dozrávali. Jedného letního odpoledne však nastala katastrofa! Rodinka hruškovejch dozrála a nastal čas sklizně. Rodinka byla násilně odňata od svého stromku. Co bylo ale mnohem horší, další plány tetičky Jolanka - hruškový koláč. Neskutečné utrpení a šílenství přežila rodinka hruškovejch při pohledu z misky na postupnou smrt a porcování své blízké podsaditou Jolankou. Po rychlém masakru spáchaném Tetička Jolanka za pomocí tupého nože z nejmenovaného supermarketu nastal v duši nejen Jolanky, ale i rodinky Janka Hrušku klid. Z hrušek vznikl jedinečně chutný dort nakolik tělíčka hrušek byly jemné a šťavnaté. Jolanka neustále kuchtí a pečení má v malíku. Proto si dovolila upéct dort s korpusem, máslově hruškovým krémem as hruškami v želé . Mňamka, těšila se z povedené dortu Jolanka a ozdobila ji jemně šlehačkou. Svým hostům popřála už jen dobrou chuť...

Obrázky je možné zakoupit si i jednotlivě a v jiných rozměrech

Tisk na papír 200g s jemným leskem nebo plátno 150g s jemnou strukturou + natažení na blindrám (příplatek za rámování 15EUR/399Kč).

Barvy:
Velikost:
jiná
,
A4
,
A3
,
A2
,
A1
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.10.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: michalovic
Katalogové č.: 5678011
Vloženo: 11.2.2014
Menu
--