Domů Prodané zboží prodejce makekaky Maska z bílého jílu a aktivního uhlí

Pleťová maska z bílého čištěného jílu a aktivního uhlí, obohacená o výživné oleje-mandlový, ricinový a extra panenský olivový, spolu s bílými jemně namletými květy- řebříčku, heřmánku a černého bezu. Detoxikuje a hloubkově čistí pokožku, vhodná na jarní i jiné celoroční očisty. Možno nasypat také do koupele.

Jílová maska by neměla přijít do styku s kovem, proto nabírejte a míchejte něčím dřevěným(vařečkou, lžící...)

Smíchejte prášek s vodou do kašovité konzistence...U vody se zastavím...Pokud máte, použijte vodu studniční a nechte ji přemrazit, získá vhodnější náboj. Pokud nemáte studniční můžete použít neperlivou minerálku(nejlépe ze skla), opět přemrazit. Jestli se v okolí nachází pramen, jděte pro vodu z pramene, přemrazte. Přemražením voda jakoby zhoustne, jde to vidět i na pohled pro citlivého člověka. Nemyslím, že ve vodě plavou ještě kousky ledu, ale opravu se ve vodě přemražením něco změní, doporučuju vyzkoušet. Kdo nevěří nebo je netrpělivý může použít jakoukoliv vodu z kohoutku rovnou. Používejte nejlépe keramiku, dřevo, sklo...jak pro vodu, tak pro jíl.

Po vytvoření kaše nechte 12 hodin v lednici nebo chladném tmavém místě, bylinky pustí do vody, jílu a oleje svoje "dobroty".

Nanášejte na vybraná místa a nechte úplně zaschnout, bude to táhnout, ale to je v pořádku, z pokožk se vytahujou nedobroty. Při prvních použitích může kůže lehce začervenat, doporočuji používat max. jednou až dvakrát do týdne, ne více...Pokud máte suchou, citlivou pokožku nebo prostě cítíte, že to potřeujete, namažte se po použití lehce (nechemickou) mastí, krémem či olejem.

Přeju příjemnou očistu!

40g prášku, pečlivě zabaleného v papírovém/celofánovém pytlíčku s názvem na ručním papíru v bublinkové obálce, nebojte se..nerozsype se...:)

Složení:

bílý jíl

tea tree olej

mandlový olej

ricinový olej

extra virgin olej

aktivní uhlí

černý bez květ

heřmánek květ

řebříček květ

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.8.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: makekaky
Katalogové č.: 7128612
Vloženo: 13.2.2016
Menu
--