Domů Prodané zboží prodejce Medarek Mast pro nejmenší (30 ml)

Mast pro naše nejmenší vhodná již od prvních dní života miminka. Čistě přírodní složky jsou pečlivě vybírány tak, aby byly vhodné pro citlivou novorozeneckou kůži.

Doporučuji používat po koupeli, která dítě vysušuje,dále na suchou kůži, na ochranu před zimou a větrem.

Složení:

Mandlový olej LZS (lisovaný za studena) - obsahuje vzácné esenciální kyseliny, proteiny, minerály a je bohatým zdrojem vitaminu E. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, je dobře snášenlivý a proto vhodný pro všechny typy pleti. Jako zvláčňující a zklidňující pleťový a tělový olej skvěle působí i proti škodlivým vlivům prostředí.

Bio bambucké máslo - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin.

Meruňkový olej lisovaný za studena - je nejlepší volbou pro novorozeneckou kůži. Je vysoce ceněn zejména pro své regenerační a hydratační účinky. Velmi vhodný je pro suchou a citlivou kůži, ale také pro kůži ekzematickou. 

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Balení: 50 ml, hliníkový kelímek s etiketou. Zkušební vzorky jsou bez etikety. 

Vzhledem k tomu, že v současné době nesplňujeme legislativní podmínky ČR k prodeji kosmetiky, prodáváme toto zboží jako dekoraci.

Určeno k dekoraci.

Foto: Simona Beerová

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde:

https://www.fler.cz/blog/nase-cesta-k-vyrobe-prirodni-kosmetiky-40741

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 8630765
Vloženo: 28.1.2017
Menu
--