Domů Prodané zboží prodejce Medarek Mast pro nejmenší Zkušební vzorek - 15 ml

Mast pro naše nejmenší vhodná již od prvních dní života miminka. Čistě přírodní složky jsou pečlivě vybírány tak, aby byly vhodné pro citlivou novorozeneckou kůži. Certifikováno pro děti od narození :).

Mast neobsahuje vodu, parabeny, alergeny, umělá aromata ani umělé látky.

Doporučuji používat po koupeli, která dítě vysušuje, dále na suchou kůži, na ochranu před zimou a větrem. Dospělí mast využijí jako denní i noční mast. Mast je vhodná i pro osoby, které mají citlivou pleť se sklony k zarudnutí.

Tuhá konzistence po kontaktu s teplem rukou povolí a na těle Vašeho dítka roztaje a vsákne se do kůže. Masti stačí malé množství, nevytváří mastný film. Mast voní lehce po mandli.

Ingredients: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Prunus Armeniaca Kernel Oil (meruňkový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Tocopherol (přírodní vit. E).

Mandlový olej LZS (lisovaný za studena) - obsahuje vzácné esenciální kyseliny, proteiny, minerály a je bohatým zdrojem vitaminu E. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, je dobře snášenlivý a proto vhodný pro všechny typy pleti. Jako zvláčňující a zklidňující pleťový a tělový olej skvěle působí i proti škodlivým vlivům prostředí.

Bio bambucké máslo nejvyšší kvality - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin.

Meruňkový olej lisovaný za studena - je nejlepší volbou pro novorozeneckou kůži. Je vysoce ceněn zejména pro své regenerační a hydratační účinky. Velmi vhodný je pro suchou a citlivou kůži, ale také pro kůži ekzematickou. 

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Balení: 50 ml, hliníkový kelímek s etiketou.

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.
Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde:

https://www.fler.cz/blog/nase-cesta-k-vyrobe-prirodni-kosmetiky-40741

Modelkou nám byla naše neteř Elenka :)

Barvy:
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.3.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 8246392
Vloženo: 28.1.2017
Menu
--