Domů Prodané zboží prodejce Sintunia Mateřská láska 2

Mateřské lásce se nic nevyrovná.

Mandlový olej je vynikající kosmetický přípravek. Obsahuje lehké mastné kyseliny, dusíkaté látky, aminokyseliny, vitamíny, minerální látky. Dusíkaté látky regulují rovnováhu buněčného proteinu, optimalizují obnovení pokožky, která se stává hladkou a pružnou. Je netoxický, nedráždivý, vhodný pro všechny typy pleti. Rovněž pokožku vyživuje, zjemňuje a rozjasňuje. Krásně se vstřebává a vyčistí póry. 

Jojobový olej  je tekutý vosk, který se získává lisováním za studena z plodů ořechu Simmonds. Obsahuje aminokyseliny, které jsou shodné s kolagenem, který podporuje elasticitu pokožky. Dokáže se velice rychle absorbovat do pokožky aniž by ji zanechal mastnou. Vytváří ochrannou vrstvu proti ztrátě vlhkosti. Hojí drobné rány a odřeniny. Obsahuje vitaním E. Udržuje pokožku pružnou a sametově jemnou.

Ozdoba je vhodná pro tělo, ruce i obličej. Vychutnejte si jemnou svěžest. Bohatě pění a na pokožce zanechává jemný ochranný film. 

Tato krásná voňavá ozdoba je vyrobené z kvalitní certifikované anglické glycerínové hmoty.

Složení: kokosový, palmový, ricínový, světlicový olej, glycerin (rostlinného původu), čištěná voda, hydroxid sodný, sorbitol (přírodní, hydratační), sorbitan  oleát, oxid titaničitý (přírodní minerální bělidlo)

PRO VÝŽIVOVOU HODNOTU PŘIDÁNO :

mandlový olej

jojobový olej 

vitamin E - je přírodní antioxidant, zabraňuje stárnutí kůže, v produktu má také funkci konzervantu, výrazně prodlužuje trvanlivost výrobku, je vhodný také po slunění. Podílí se na regeneraci povrchových vrstev pokožky, zvyšuje pružnost svalů. Je protizánětlivý, zpevňuje cévní stěny a tím zlepšuje stav pokožky. Chrání jí před bledostí a únavou.

Dále přidány bezpečné kosmetické barvy.

Pro vůni přidán svěží citrusový esenciální olej.

Hmotnost  je cca 85g

Autorský originální výrobek, vlastní neutuchající kreativita.

Veškeré informace jsou pouze pro informaci, o použití si zákazník rozhoduje sám.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.3.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sintunia
Katalogové č.: 8227471
Vloženo: 4.2.2017
Menu
--