Domů Prodané zboží prodejce Katyroucova Mazání pro nejmenší 100% přírodní 200ml <3

100% přírodní mazání pro nejmenší

Vhodné pro všechny věkové skupiny, ikdyž složení je speciálně navrhnuto pro děti. Etiketa této vědkové kategii též odpovídá.

Složení dětského mazání je výhradně přírodní, ze suroviny, které jsou prvotřídní kvality a vhodné pro ty naše nejmenší zlatíčka.

Směs olejů a másel tvoří měkké mazání, které netvrdne při pokojové teplotě, je možné ho ihned nanášet. Všechny tyto oleje jsou velmi jemné textury, rychle se vstřebávají, přesto velmi krásně a silně hydratují pokožku. Po natření se může zdát, že mazání je hodně mastné, ale během 15 vteřin se dobře vsákne a kůže je poté krásně hebká.

Všechny oleje jsou vhodné na citlivou a podrážděnou pokožku.

SLOŽENÍ:

  • BIO Bambucké máslo-bambucké máslo má protizánětlivé, hojivé, regenerační účinky. Je vhodný pro všechny typy pleti. Zvláčňuje, hydratuje a poskytuje obranyschopnost proti vnějším vlivům.
  • BIO Babassu máslo- toto máslo je jedno z těch vzácnějších, svým složením se podobá kokosovému oleji, avšak tento má vyšší schopnost pronikat hlouběji do kůže. Dík svému složení krásně hydratuje, regeneruje, pečuje a chrání pleť proti stárnutí. Má antimikrobiální a antibakteriální účinky (kyselina laurová). Nemastí pokožku.
  • LZS Konopný olej- univerzální olej, který je vhodný pro všechny typy pleti-speciálně pro suchou, citlivou a podrážděnou. Zbarvuje mazání do zelené barvy. Dobře hydratuje a vyrovnává pH pleti.
  • LZS Meruňkový olej- tento olej je velmi vhodný na suchou a citlivou pleť. Meruňkový olej je hojně užívaný maséry a maminky při péči o svá miminka, protože má výborné regenerační a hojivé účinky. Je to velmi lehký olej, který nezanehcává kůži mastnou, dobře proniká kůži.
  • Allantoin- je organická kyselina, která má velmi silné regenerační, hojivé účinky. Působí příznivě na pokožku, která potřeba změkčit a uklidnit ( třeba po spálení sluncem, podráždění od vnějších podmínek, holení aj.)
  • Esence- meduňka, velmi lehká přírodní vůně, osvěžující, příjemná aromaterapie jak pro maminku, tak pro miminko. antibakteriální, protizánětlivá, antiseptická, antivirotická, baktericidní, a má sedativní a tonizující účinky

LZE SI VYBRAT ETIKETU-napiště do popisku při objednávce :-)

V nabídce je opička, zebra nebo lvíček :-)

Barvy:
prodejní cena
170 Kč
Prodáno 19.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Katyroucova
Katalogové č.: 7958963
Vloženo: 9.11.2016
Menu
--