INCI: Honey powder, Maltodextrin Surovina k výrobě domácí kosmetiky. Specifikace: Medový prášek je látka s výbornými zvlhčujícími účinky. Podporuje hydrataci všech typů pleti, pokožku zjemňuje a zanechává ji hebkou na dotek. Kromě toho působí antibakteriálně a antisepticky a dodává pleti mnoho výživných látek. Medový prášek přidaný do kosmetických produktů také podporuje odstranění odumřelých kožních buněk i čištění zanesených pórů, což ocení zejména majitelé problematické pleti. Med je ale vhodný i do kosmetiky určené pro suchou nebo citlivou pleť a také pro suché vlasy a pokožku s lupy.
Použití: výroba pleťové a tělové kosmetiky, mýdel, vlasové kosmetiky
Dávkování: 1-90 %
Rozpustnost: ve vodě
Skladování: skladujte v suchu |
prodejní cena
54 Kč
Prodáno 14.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Informace o zboží
|