Domů Prodané zboží prodejce LOCHTA Míček, muchláček a slon - barevné mají všichni

Jednoduchý a čistý design "chytrých" a aktivizujících hraček pro ty nejmenší miminka, které mezi ostatními barevnými hračkami budou jistojistě zářit!

Černobílá barevnost probouzí zájem novorozenců, kteří jsou tyto dvě barvy údajně schopni vnímat už od svých prvních dnů.

Ale pozor: hračky nerozvíjí jen zrak pidi dětí. Ve slonovi je všito chrastítko, v muchláčku velká a v míčku malá rolnička. Loď je podšitá šustivým papírem, stejně jako slonovy uši a některé části míčku. Takže sluch.

Hmat si může narodivší se prďolka trénovat na rozmanitých štítcích, lodním komínu, uzlících, slonově ocásku nebo uchopováním přesně pro malou ruku vymyšlených "uchopovadel" míčku. A co teprve ručně vyšité okno parníku nebo slonovy oči.

A že si děti procvičí i chuť o tom vůbec nepochybuji.. Žužlat se dá v podstatě cokoli - vše je pořádně a mnohonásobně prošito. Obzvlášť sloní ocásek a tunel u úpletu, ve kterém jsou všity dva velké dřevěné korálky, k tomu přímo vybízí.

Ušito ze 100% bavlny, vyplněno dutým vláknem. Vše je důkladně zašito a sešito

Lze prát na šetrný prací program.

Vše Vám na objednávku do čtrnácti dnů ušiji.

Lze zakoupit i jednotlivě zde.

Barvy:
prodejní cena
1332 Kč
Prodáno 2.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LOCHTA
Katalogové č.: 7232945
Vloženo: 12.3.2016
Menu
--