Domů Prodané zboží prodejce Dance Lovers Mikina Skip

Šedá mikina s růžovými doplňky byla navržena tak, aby se stala vaším praktickým průvodcem na cestách. Skryté kapsy alá klokan vám umožní schovat do nich telefon, kapesník a nebo i ruce, když zrovna zebou. Široký límec je nejzajímavějším prvkem celé mikiny - můžete jej ohrnout, nadrhnout a hlavně se zachumlat podle toho, jak bude zrovna potřeba. Vnitřek je růžový, stejně jako tkanice, kterými se nadrhuje. Rukávy jsou v kombinaci dvou materiálů, od lokte mírně zúžené, aby do nich nefoukalo. Zadní díl je doplněný reflexním prvkem, který reflektuje aktuální zákony o bezppečnosti silničního provozu. Prodloužená délka jen podtrhuje fakt, že je ideální třeba na kolo nebo běh.

Propracované detaily vás nadchnou stejně jako příjemný materiál, který je měkkoučký, jen se do něj zachumlat. Fakt, že vznikl v Čechách, je příjemným bonusem. Tuhle mikinu prostě budete milovat:)

Materiál: 92 % bavlna, 8 % polyester

Používáme pouze kvalitní české materiály, které se perou i žehlí po rubu na nejnižší stupně, obvykle však není nutné žehlit vůbec:

po rubu na nejnižší stupně, obvykle však není nutné žehlit vůbec:)

Do poznámky připište požadovanou velikost - viz.tabulka velikostí. Skladem  XS, S a XL. Mikinu odesíláme ihned po přijetí platby.

Vyberte velikost

Barvy:
Velikost:
XS
,
XL
,
M
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
elastan
prodejní cena
690 Kč
Prodáno 15.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dance Lovers
Katalogové č.: 7665066
Vloženo: 9.8.2016
Menu
--