Domů Prodané zboží prodejce promoment MILNÍKOVÉ KARTIČKY MALÝ GENTLEMAN

Ilustrované milníkové kartičky pro zachycení vašich nejšťastnějších chvil jako matky a zaznamenání nejdůležitějších milníků vašeho děťátka v prvním roce života. Miminko s kartičkami můžete vyfotit a sdílet se svými blízkými nebo vložit do alba ke konkrétní fotografii. Druhou stranu kartiček můžete využít pro zapsání konkrétního data nebo společných zážitků. Podělte se o své štěstí s přáteli a rodinou a informujte je zábavným způsobem.

Kartičky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního papíru s matnou saténovou povrchovou úpravou. Rozměr 10,5 x 14,8 cm (formát A6).

Sada obsahuje 30 designových milníkových kartiček:
30 karet (od narození do 1. roku), znázorněné na přední straně. Na zadní straně je prostor pro osobní text, kde můžete zaznamenat růst dítěte a další krásné chvíle.

Seznam kartiček:
Úvodní kartička s údaji o narození děťátka, 1. – 3. týden, 1. – 11. měsíc, Moje 1. narozeniny, Moje nejoblíbenější hračka, Dnes vítání občánků, Dnes poprvé sedím, Dnes slovo má:ma, Moje první Velikonoce, Dnes poprvé stojím, Dnes první slovo, Moje první Vánoce, Dnes slovo tá:ta, Dnes poprvé lezu, Dnes první krůčky, Můj první zoubek, Dnes jdeme z porodnice domů, Dnes poprvé pasu koníčky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.8.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: promoment
Katalogové č.: 10158743
Vloženo: 11.12.2018
Menu
--