Domů Prodané zboží prodejce Rjabinnik Miminko Lískulka - Dřevánek pro Popelku

Miminko Lískulka - Dřevánek pro Popelku

Kdo jednou viděl Tři oříšky pro Popelku, jistě se rychle dovtípí, kdo za vší tou romantikou ve skutečnosti stojí ... kdo cvrnká pocestné na lesních cestách do nosa, schovává se jim do kapes spolu s trojicí lískových oříšků a nikdy nezůstane stát opodál, když se najde hodná a přesto nešťastná duše, která po něčem opravdu zatouží :-)

 

Pozn: miminko Lískulka je ten "měnší" skřítek na hlavní fotografii, Lískáček větší je dostupný samostatně také:

skřítek Lískáček

Skřítkové, víly a dryády: všudypřítomní malí pomocníčkové, pečovatelé a udržovatelé křehké rovnováhy mezi světem Naším a Tím Jiným :-)

Od Životvoření jsou tu samozřejmě Jiní, Povolanější.
Vytvořit otisk vzpomínky na malou, ale neopomenutelnou bytůstku snad v moci našich rukou je.

Dřevánci a Dřevěnky z mé dílny jsou zde pro ty z Vás, kterým se to doma malými tvorečky nehemží tak, jako u nás a přesto jsou si jistí, že je jejich domov tím pravým místem pro nějakého toho PidiKamaráda.
Rádi se zabydlí na Vašem ročním stolku, na poličce i v postýlce Vašeho drobečka.

Přírodní smrkové dřevo ručně opracované, dekorované vypalováním, povrch ošetřen bezbarvým olejem z ryze přírodních surovin s atestem pro použití k výrobě dětských hraček i pro styk s potravinami (technický list zašlu na požádání společně s Dřevěnkou).

Hračka waldorfského typu.
Rozměry cca 7,5 x 5 x 1,8 cm.

*******************************************

Protože se mi kupí osobní přání zákazníků na skřítky a víly, které momentálně nemám v krámku, rozhodl jsem se vytvářet své Dřevánky NA PŘÁNÍ.

To znamená, že se pokusím mít stabilně v nabídce většinu z mých Dřevánků aVámi zakoupeného kamaráda pro Vás zhotovím teprve poté, co obdržím objednávku.

Jakmile bude Dřevánek připravený, samozřejmě nejprve  pošlu fotografii a teprve poté se vydá na cestu k Vám.

Každý Dřevánek z mé dílny je originál a od svých brášků stejného jména se vždy mírně liší strukturou dřeva, řezbou i vypálením.

Barevnost můžu dodržet nebo také pozměnit podle Vaší představy.

Pokud si ke skřítkovi vyberete kamaráda, kterého už nemám v nabídce, nebo máte nový nápad, či nesplněné přání, nebojte se mi napsat. Rád pro Vás vyřežu třeba celou rodinku. Domluvíme se vnitřní poštou a většinou do týdne vystavím Vaše nové přátele s rezervací.

*******************************************

Dřevánek - made by Rjabinnik, designed by Rounien 2013 Creative Commons License

Barvy:
prodejní cena
136 Kč
Prodáno 7.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Rjabinnik
Katalogové č.: 4273494
Vloženo: 17.9.2013
Menu
--