Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerál.náramek z brouš. lapis lazuli + hematitu

         náramek z broušeného lapis lazuli + hematitu

  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,2 cm
  • délka náramku - 17,1 cm /pokud potžebujete jinou délku, napište to, prosím, do poznámky/
  • průměr korálku l.lazuli - 4 mm, hematit - 4 mm    
  • navlečen na pružence - 0,8 mm

Lapis Lazuli

Léčebné využití: snižuje horečku, krevní obtíže, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti. 
Užití: radost, věrnost, láska, odvaha, ochrana, léčení 
Vlastnosti: 
Povznášející duchovní kámen,výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Udržuje v rovnováze 5. čakru a otevírá 6. čakru. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání. 

LAZURIT A ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU:

Je to vhodný kámen pro lidi ve znamení  STŘELCE, narozené ve dnech 22.11. až 1.12. Harmonizuje znamení VAH. Jeho vlastnosti jsou spjaté i se znameními PANNY, KOZOROHA, VODNÁŘE, RYB a BÝKA.

Hematit

Užití: léčení, uzemnění, ochrana, zlepšení paměti 
Vlastnosti: 
Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. 
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.
Léčebné využití: zastavuje krvácení, udržuje zdravý stav krve a léčí všechny nemoci spojené s krví, vyhání z těla horečku, léčí oběhové problémy, podporuje činnost ledvin, ukládání železa, tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, pomáhá rovnat záda a působí příznivě i při zlomeninách. Zahání úzkost a nespavost

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10077484
Vloženo: 17.11.2018
Menu
--