Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa minerální náramek - amazonit, akvamarín, jadeit,..

Příběh o želvě/storia della tartaruga. Luxusní autorský minerální náramek: amazonit, akvamarín, jadeit, křišťál a bronzit. Zdobeno štrasy a přívěskem z oceli ve tvaru želvy. Na paměťovém drátku: drží tvar, nepřetrhne se, snadná manipulace bez zapínání. Obvod náramku 19 cm. Náramek se roztáhne i na širší zápěstí, bude ale těsnější. Na užším zápěstí je volnější.

*

Akvamarín je modrou až zelenou odrůdou berylu. Tento kámen barvy moře nebo blankytného nebe projasňuje duši. Je to kámen čistoty mysli, nevinnosti a cudnosti. Akvamarín byl kamenem mystiků, vizionářů a léčitelů. Zmírňuje podrážděnost, navozuje pocit spokojenosti. Podporuje komunikaci, zlepšuje sebevyjadřování. Zklidňuje a harmonizuje mysl. Posiluje odvahu, lásku a naději. Přináší pocit spokojenosti, utlumuje agresivitu, je kamenem meditace. Je kamenem krční čakry - pročišťuje hlas a projasňuje slova. Zmírňuje potíže dýchacích cest, tlumí kašel. Astrologicky se nejlépe hodí k Vodnáři, Rybám, Váhám a Blížencům. Čistíme na křišťálu a nepřímém slunci.

Amazonit má zelenomodrou barvu. Byl nošen jako talisman již ve starém Egyptě a Mezopotámii. Je kamenem klidu, intuice, odvahy a pravdy. Podporuje vitalitu a rovnováhu v našem životě. Uklidňuje nervový systém a rozptyluje negativní energii. Zmenšuje strach a obavy. Odstraňuje blokády duševního charakteru. Navozuje pocit bezpečí. Podporuje sebekázeň, úspěch  a intuici. Udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Pohlcuje elektromagnetický smog. Odstraňuje blokády srdeční a krční čakry. Tlumí bolesti hlavy. Astrologicky se nejlépe hodí k Vodnáři. Nabíjíme na nepřímém slunci.

Bronzit je kamenem odvahy. Napomáhá rozhodnosti. Přináší stabilitu a vnitřní mír. Ochraňuje před úzkostnými stavy. Pomáhá překonat bolestivé vzpomínky. Působí na kožní problémy. Podporuje funkci ledvin a srdce. Mírní bolest.

Jadeit se vyskytuje v mnoha barvách. Vnáší do života harmonii. Je kamenem klidu a míru. Symbolizuje pět ctností: moudrost, spravedlnost, milosrdenství, skromnost a odvahu. Svému majiteli zaručuje sílu, ochranu, štěstí a dlouhý život. Ve starém Egyptě byl ceněn jako kámen lásky, rovnováhy a vnitřního míru.  Přitahuje štěstí, přátelství a peníze. Chrání před neštěstím a nehodami.  Uklidňuje mysl a pozvedává moudrost ducha. Přináší tichou radost z prostých věcí. Podporuje kouzlo osobnosti, empatii a komunikaci. Stimuluje k práci, podporuje ambice a realizaci nápadů. Také umocňuje meditaci, rozjímání, ponoření se do sebe. Tlumí duševní neklid a roztěkanost. Zbavuje nás předsudků. Jemné vibrace jadeitu posilují imunitní a nervový systém. Pomáhá léčit žaludeční potíže a nespavost. Odstraňuje ženám citové blokády. Tiší bolesti. Působí zejména na čakru solar plexu, srdeční čakru, čakru třetího oka a temenní čakru. Nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Raku, Vahám a Rybám. 

Křišťál je kamenem kamenů. Je jedním z nejrozšířenějších minerálů. Název je odvozen z řeckého krystallos - led. Je ceněn jako kámen duchovního poznání, čistoty a dokonalosti náhledu. Symbolizuje světlo na Zemi. Má léčivou, očistnou energii a podporuje její tok v těle. Odebírá negativní energii a pozitivní energií nás nabíjí. Harmonizuje a zklidňuje tělo, uvádí ho do rovnováhy. Podporuje trpělivost, moudrost a  dokonalost. Podněcuje inspiraci a intuici, naši tvůrčí sílu. Čistí naši auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie. Prosvětluje naše emoce, myšlenky a představy. Působí na všechny neduhy. Čistí všechny čakry. Ochraňuje před elektrosmogem a neutralizuje geopatogenní zóny. K pročištění pokládáme na hematit, aby se křišťál vybil a pak nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Sám křišťál nabíjí a očišťuje jiné minerály. Astrologicky se nejlépe hodí ke Lvu, Kozorohu a Vodnáři.   

*

Další šperky s akvamarínem ZDE

Další šperky s amazonitem ZDE

Další šperky s bronzitem ZDE

Další šperky s jadeitem ZDE

Další šperky s křišťálem ZDE

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.11.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 12985668
Vloženo: 29.11.2021
Menu
--