Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / amazonitu+chalcedonu+ howlitu/
  •  náramek z aqua amazonitu, růžového chalcedonu a howlitu

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17,7 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 8 mm

    navlečen na pružence - 0,8 mm

    Chalcedon

    Léčebné využití: má vysoký očistný účinek, léčí vše špatné, včetně zatím nezhojených ran, zvyšuje tělesnou energii, 
    Užití: štěstí, klid, radost, úspěch, ochrana, strach, deprese
    Vlastnosti: Je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek a mění je v radost, dodává sílu mezilidským vztahům. Je též kamenem ochrany, zvláště na cestách, odvrací psychické útoky, negativní magii, pohlcuje negativní energii a rozptyluje negativní myšlenky.  Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch a štěstí ve všech podnicích. 

    Howlit bílý

    Léčebné využití: pomáhá ukládat vápník v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, prevence proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.
    Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení
    Vlastnosti: Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, 

    Amazonit

    Amazonit připomíná svými podmanivými odstíny tyrkysově zelené hlubokou průzračnou vodu, navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Je nazýván „kamenem odvahy a pravdy“, používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu. Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň.Je velmi silným talismanem prosperity. 

    Užití: úspěch, klid, intuice, škodlivé záření
    Vlastnosti: Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.
    Léčebné využití: léčí osteoporózu, zubní kazy, udržuje v rovnováze metabolismus, přináší úlevu při svalových křečích

  • Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     



 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10483051
Vloženo: 10.4.2019
Menu
--