Domů Prodané zboží prodejce Minerální šperky Minerální náramek ametyst, howlit, růženín

Náramek je vyroben z kuliček howlitu, růženínu a ametystu.

HOWLIT (=MAGNEZIT) přináší klid, uvolnění, harmonii. Pomáhá nám se pozitivně naladit do života. Dále pomáhá při nervozitě a odolávání stresu.
Léčebné využití: Detoxikační účinek, funguje proti křečím. Pomáhá při menstruačních bolestech, křečových žílách, ledvinových kamenech. Hojí kosti a zuby. Pomáhá také při léčbě bolesti hlavy a migrény. Působí proti srdečním poruchám.

AMETYST je velmi mocný kámen se silnou ochrannou silou. Brání před psychickými útoky. Má silnou léčivou a očistnou moc. Uklidňuje a povzbuzuje mysl. Zmírňuje obavy, zlepšuje soustředění. Pomáhá nám se lépe rozhodnout a proměnit naše sny ve skutečnost. Dodává nám motivaci. Zklidňuje mysl, pomáhá proti nespavosti a proti nočním můrám. Zlepšuje paměť. Odstraňuje obavy, strach, vztek, zlost. Potlačuje smutek a lítost, pomáhá nám se vyrovnat s prožitou ztrátou.
Léčebné využití: posiluj imunitní systém, čistí krev, ulevuje od stresu a bolesti, zmírňuje bolesti hlavy, uvolňuje napětí, zajišťuje klidný spánek.

RŮŽENÍN je kamenem lásky. Přináší trpělivost, mírnost, přátelství, rozvíjí fantazii. Pomáhá při milostných potížích. Ochraňuje před závistí a nenávistí. Růženín je velmi pozitivní kámen, který pomáhá překonat negativní myšlenky. Růženín léčí emocionální stavy, zaceluje zlomená srdce.
Léčebné účinky: posiluje srdce, uzdravuje ledviny a nadledvinky, odstraňuje závratě, zvyšuje plodnost, odstraňuje nečistoty z tělních tekutin, hojí popáleniny a puchýře, vyhlazuje plet, pomáhá při Alzheimerově nemoci, Parkinsonově nemoci a při stařecké demenci.

Velikost kuliček je cca 8 mm. Délka náramku v nenataženém stavu je cca 18 cm, pasuje na zápěstí velikosti cca 16 cm. Pokud si přejete délku upravit, uveďte to prosím do poznámky u objednávky. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
ametyst
,
růženín
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Minerální šperky
Katalogové č.: 10012258
Vloženo: 29.10.2018
Menu
--