Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / broušený topaz + aqua aura /
  •  náramek z broušeného přírodního topazu + agua aura + stříbrný korálek

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 3 mm, aqua aura - 7 mm

  • Topaz v tradicích, legendách a horoskopu

     Již staří Řekové věřili v jeho schopnost propůjčovat člověku sílu. V Indii se traduje, že topaz nošený u srdce dává svému majiteli krásu a inteligenci a zajistí mu dlouhý život. V renesanci lidé nosili topaz, protože prý uměl rozbíjet kouzla a rozptýlit vztek. Námořníci zase věřili, že dokáže ztišit rozbouřený oceán. Dnešní vědmy oceňují topaz pro jeho schopnost upevňovat zdraví, přinášet radost, dobíjet energii, plašit noční můry a zabraňovat náměsíčnosti. Je to kámen, který působí proti všem negativním energiím. Symbolizuje lásku a hodí se pro umělce.  

    Topaz souzní se Sluncem a jeho elementem je oheň. Spolu s citrínem je kamenem narození pro měsíc listopad. Modrý topaz náleží prosinci a také 4. výročí svatby. Topazy se nejvíce hodí ke znamení Vah a Štíra, modré topazy zase ocení Střelci a Vodnáři.

    Křišťál / Křemen

    Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, 

    Vlastnosti: Je to univerzální, nejúčinnější  krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
    Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny.  Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

    Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.7.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 12161393
Vloženo: 24.1.2021
Menu
--