Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek dvojitý /regalit, tyrkys,pyrit/
  • Dvojitý náramek z regalitu, tyrkysu a pyritu

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17,5 cm

    délka náramku - 35,5 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 6 mm

  • navlečen na pružence - 0,8 mm

    Regalit /Jaspis /

    Užití: štěstí, krása, ochrana, zdraví, léčení,
    Vlastnosti: Je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. 
    Léčebné využití: dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.

    Tyrkys

    Léčebné užití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém. Vhodný pro detoxikaci a proti zánětům. Reguluje kyselost v organizmu a působí pozitivně na žaludek. Posiluje zrak, potlačuje křeče
    Užití: ochrana, láska, přátelství, odvaha, peníze, štěstí, léčení 
    Vlastnosti: Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici. Vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog, dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství. 

    Pyrit

    Léčebné užití: posiluje trávicí trakt a odstraňuje nespavost, působí na respirační a oběhový systém, a také na kosti. Zvyšuje okysličení krve, zlepšuje paměť, odstraňuje únavu.
    Vlastnosti:  Ideální kámen pro léčení s rychlým účinkem. Chrání na všech úrovních, zejména proti infekčním chorobám, úrazům a jiným nebezpečím. Učí diplomatickému jednání, zvyšuje příliv nových myšlenek, pomáhá při plánování, harmonizuje citovou nerovnováhu. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá lidem v podřízeném postavení uvědomit si vlastní cenu. Ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii. Dodává tělu energii a také všemu kolem sebe. Vhodný při duševní práci. 
    Užití: ochrana, peníze, štěstí, věštění 

     Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
tyrkys
,
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.3.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10405042
Vloženo: 13.3.2019
Menu
--