Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / jadeit + hematit + nefrit/
  • Náramek z jadeitu, malajského nefritu a hematitu

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17,7 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 8 mm

    navlečen na pružence - 0,8 mm

    Jadeit

    Léčebné využití: pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily, léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle, slezinu, detoxikuje, obnovuje buněčný a kosterní systém, zvyšuje plodnost, pomáhá při porodu
    Užití: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, 
    Vlastnosti: Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

    Vlastnosti Nefritu

    Nefrit i Jadeit přitahují lásku a finance. Minerál je spojen se srdeční čakrou, proto rozvíjí sebelásku a podporuje lásku k ostatním lidem. Vyzařuje pozitivní energii, která působí příznivě na životní vitalitu a svěžest. Je symbolem štěstí, přátelství, harmonie a moudrosti. Díky jeho ochranné síle se vám budou neštěstí a nehody vyhýbat. Dokáže zklidnit emoce a rozbouřenou mysl a pomoci vám k větší harmonii. Pomáhá udržovat v rovnováze energii jin a jang. Je vhodný jako ochranný kámen pro těhotné ženy a děti. Všem citlivým duším usnadňuje být v harmonii se svým tělem. Každému může pomoci nebát se projevit, čím doopravdy je ve své jedinečnosti. Ulevit může i při nadměrném stresu a fobiích. Ke šťastnému a spokojenému životu patří rozhodně zdraví, pokud budete nosit Nefrit, nebo Jadeit, před nemocemi vás bude chránit.
    Náramek z jadeitu a hematitu zde

    Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10470700
Vloženo: 5.4.2019
Menu
--