Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa minerální náramek - jadeit, rhodonit, hematit, ...
Sním o lásce/sogno dell´amore. Luxusní autorský minerální náramek: jadeit, hematit, rhodonit, láva, broušené sklo a skleněné korálky. Zdobeno štrasy a přívěskem ve tvaru srdce. Na paměťovém drátku: drží tvar, nepřetrhne se, snadná manipulace bez zapínání. obvod náramku 20 cm. Náramek se roztáhne i na širší zápěstí, bude ale těsnější. Na užším zápěstí je volnější.

*

Hematit byl již Babylóňany uctíván jako talisman štěstí a úspěchu. Je kamenem uzemnění, ochrany a rovnováhy. Jeho klidná vibrace přináší sílu a vitalitu. Při vyčerpání pomáhá aktivovat skryté rezervy, posiluje organismus. Zabraňuje negativním energiím vstoupit do aury. Uvádí do rovnováhy tělo i ducha. Aktivuje rozhodnost a vůli k činu. Odstraňuje psychické výkyvy. Zvyšuje seběvědomí, spolehlivost, důvěryhodnost, soustředění, zlepšuje paměť a rozvíjí osobnost. Pomáhá překonávat plachost. Zahání úzkost a nespavost. Podporuje tvorbu červených krvinek a aktivuje krevní oběh. Není vhodné nosit ho při zánětech. Působí na kořenovou čakru. Nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí ke Štíru a Beranu. 

Jadeit se vyskytuje v mnoha barvách. Vnáší do života harmonii. Je kamenem klidu a míru. Symbolizuje pět ctností: moudrost, spravedlnost, milosrdenství, skromnost a odvahu. Svému majiteli zaručuje sílu, ochranu, štěstí a dlouhý život. Ve starém Egyptě byl ceněn jako kámen lásky, rovnováhy a vnitřního míru.  Přitahuje štěstí, přátelství a peníze. Chrání před neštěstím a nehodami.  Uklidňuje mysl a pozvedává moudrost ducha. Přináší tichou radost z prostých věcí. Podporuje kouzlo osobnosti, empatii a komunikaci. Stimuluje k práci, podporuje ambice a realizaci nápadů. Také umocňuje meditaci, rozjímání, ponoření se do sebe. Tlumí duševní neklid a roztěkanost. Zbavuje nás předsudků. Jemné vibrace jadeitu posilují imunitní a nervový systém. Pomáhá léčit žaludeční potíže a nespavost. Odstraňuje ženám citové blokády. Tiší bolesti. Působí zejména na čakru solar plexu, srdeční čakru, čakru třetího oka a temenní čakru. Nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Raku, Vahám a Rybám. 

Láva je silným ochranným kamenem. Odráží fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Dodává životní energii a současně uklidňuje. Zvyšuje sebevědomí, odhodlání, odvahu a vitalitu. Posiluje v nás radost, optimismus a naději. Stabilizuje a uzemňuje. Zmírňuje bolesti a napětí ve svalech.  

Rodonit má růžovou až malinovou barvu s černou kresbou. Již od středověku je považován za kámen štěstí, lásky a radosti. Vyráběly se zněj okrasné předměty, ale také urny a sakogágy. Rodonit uzemňuje. Posiluje trpělivost, sebevědomí a koncentraci. Učí nás toleranci vůči jiným názorům, řešit konflikty a odpouštět. Navozuje klid a napomáhá klidnému spánku. Ulevuje citové bolesti, zejména zlomenému srdci. Pomáhá rychle se přizpůsobit změnám. Jeho klidná vibrace uklidňuje srdce a mysl. Uvádí do rovnováhy materii a lásku. Posiluje srdeční čakru, čakru základní a čakru hrdla. Pro svůj velký podíl manganu prospěšně působí na štítnou žlázu. U základní čili kořenové čakry stimuluje plodnost. Nabíjíme na nepřímém slunci nebo na křišťálu. Astrologicky se nejlépe hodí k Beranu. 

*

Další šperky s broušeným sklem ZDE

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
sklo
Minerály a ostatní:
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.10.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 13086621
Vloženo: 20.1.2022
Menu
--