Domů Prodané zboží prodejce Bella Principessa minerální náramek - jaspis, tygří oko, sklo

Radost/gioia. Luxusní autorský minerální náramek: jaspis, tygří oko a broušené sklo. Zdobeno štrasy a přívěskem z oceli. Na paměťovém drátku: drží tvar, nepřetrhne se, snadná manipulace bez zapínání. obvod náramku 19 cm. Náramek se roztáhne i na širší zápěstí, bude ale těsnější. Na užším zápěstí je volnější.

*

Prožitek čisté lásky je radost

Ta střepy pod nohy nehází

S ní víno má tu správnou cukernatost

A nabídne cestu k extázi

                     zveršoval M

*

Jaspis se vyskytuje v různých odstínech zemitých barev, růžové a červené. Může mít na sobě i kresbu. Jaspis je kamenem klidu, uzemnění a rovnováhy. Podporuje  soustředění, stabilitu a vyrovnanost. Přináší vnitřní sílu a útěchu při zklamání, hlavně z lásky. Stimuluje sexuální rozkoš. Jeho hutná vibrace v nás pěstuje skromnost, soucit, pochopení, trpělivost a touhu konat dobro. Podporuje kreativitu a souznění s přírodou. Zahání strach a nejistotu z budoucnosti. Jaspis pomáhá při široké škále zdravotních problémů. Posiluje krevní oběh, ulevuje trávícím neduhům, aktivuje sexuální pud, povzbuzuje činnost jater a slinivky. Celkově dodává organismu sílu. Nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Astrologicky se nejlépe hodí k Panně, Vodnáři a Rybám. 

Tygří oko chrání proti negativním myšlenkám a kletbám jiných lidí. Přináší odvahu při dosahování cílů. Posiluje empatii, intuici, odvahu, rozhodnost a koncentraci. Podporuje psychickou harmonii a pozitivní myšlení. Dodává pokoru a chuť zkoušet nové věci. Přitahuje bohatství a peníze. Zvyšuje vitalitu. Podporuje rozhodování a zbystřuje smysly.

*

Další šperky s broušeným sklem ZDE

Další šperky s jaspisem ZDE

Další šperky s tygřím okem ZDE

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
sklo
Minerály a ostatní:
jaspis
,
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.11.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bella Principessa
Katalogové č.: 13025160
Vloženo: 14.12.2021
Menu
--