Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / křišťál + růžový opál/
  • Náramek z křišťálu a růžového opálu

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17,4 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 6 mm, opál - 8 mm, 6 mm

    navlečen na pružence - 0,8 mm

    Křišťál

    Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, 
    Vlastnosti: Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
    Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny.  Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

    Opál

    Užití: štěstí, síla, peníze, krása, duševní rozvoj
    Vlastnosti: Obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto může být nabit a naprogramován každým typem energie, přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony. Zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost a loajalitu. 

    Náramek je zabalen do dárkového sáčku a popis kamenů přiložen

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
křišťál
,
opál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10491028
Vloženo: 13.4.2019
Menu
--