Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / lapis lazuli+ chryzokol /
  • náramek náramek z lapis lazuli a křišťálu

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17,7 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 8 mm

    navlečen na pružence - 0,8 mm

    Lapis Lazuli

    Léčebné využití: snižuje horečku, krevní obtíže, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti. 
    Užití: radost, věrnost, láska, odvaha, ochrana, léčení 
    Vlastnosti: Povznášející duchovní kámen,výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým.  Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

    Chryzokol

    Léčebné využití: léčí potíže zažívacího traktu, vředy, problémy kostí, artritidu, svalové křeče, spáleniny, hojí infekce krku a mandlí, posiluje štítnou žlázu a metabolismus, potlačuje menstruační křeče, zbavuje plíce, játra, střeva a ledviny toxických látek.
    Užití: láska, moudrost, klid, meditace, léčení
    Vlastnosti: Je kamenem klidu, tiší emoce, poskytuje sílu rozvážnosti, pozvedává moudrost, přitahuje lásku a upevňuje vztahy, hojí bolesti srdce a na úrovni srdeční čakry zvyšuje schopnost milovat, má očistný vliv, vyhání veškeré negativní energie, zlepšuje komunikaci, ale také rozpozná, kdy je lepší mlčet. Přeměňuje destruktivní citové naprogramování v pravý opak. 

     Náramek je zabalen do celofánového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10358343
Vloženo: 25.2.2019
Menu
--