Domů Prodané zboží prodejce v.komanova Minerální náramek LEV

Křišťál

Symbol pravdy, upřímnosti, intuice, poslání a čistoty

Nejúčinnější kámen a největší zesilovač energie na této planetě. Má všestranné využití a je regulátorem všech ostatních kamenů. Dává do pořádku vše, co je potřebné a uvádí do harmonie. Přináší světlo do našich životů, které je vždy příznivé. Chrání auru, posiluje pozitivní a negativní v pozitivní přetváří a vrací do prostoru. Všechny energie uvádí do nejdokonalejšího možného stavu. Zajišťuje klidný spánek, odstraňuje každou nerovnováhu (harmonizuje všechny čakry). Povzbuzuje celkově psychiku, jasnozřivost, samostatnost, sebezdokonaluje a ochraňuje před vším zlým a negativním. Napomáhá při odhalování našeho životního poslání. Harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Je vhodný při meditacích, jelikož dovede odfiltrovat všechny rušivé elementy a myšlenky.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha a dále pro lva, vodnáře, blížence a štíry (kříšťál ve spojení s turmalínem)

Achát

Kámen rovnováhy, sebedůvěry a odvahy

Achát je jedním z nejvíce stálých kamenů. Jeho účinky nejsou tak rychlé, ale o to trvalejší a stálejší. V duševní rovině napomáhá k tomu, aby člověk přijímal sám sebe, a tím zvyšuje sebedůvěru a upřímnost. Posiluje soustředění a odvahu k rozhodování se a podnikání kroků. Zároveň dodává i odvahu být upřímný sám k sobě. Udržuje v rovnováze síly Jing a Jang. Vrstvy achátu vynášejí na světlo dosud ukryté informace, které narušují naší pohodu. Pomáhá tyto informace zpracovat, třídit a zužitkovat tak, abychom se vyvarovali opakovaných chyb a mohli růst.

Achát otevírá mysl a pomáhá překonávat zahořklost a negativní pocity. Pomáhá při citových zklamáních, navozuje pocit bezpečí, jistoty. Odstraňuje vnitřní napětí, navozuje pocity bezpečí a klidu. Posiluje naší schopnost milovat a pomáhá nám novou lásku najít. Posiluje vztahy s bližními (hlavně lásku mezi rodiči a dětmi). Je to kámen vhodný i pro děti.

Nejvíce posilní osoby ve znamení blížence, raka, panny, ryby, střelce, lev, váhy

Angelit

Symbolem relaxace, komunikace, sebepoznání

Je to kámen s neuvěřitelně klidnou energií, která vede do uvolnění celého těla. Tím je podpořena komunikace a interakce ve vztazích a s blízkými. Kámen otevírá také komunikaci s duchovním světem nastavením vibrací na nižší frekvenci. Díky tomu slyšíme, vidíme a cítíme to, co je jinak za hranicemi našeho vnímání. Obrací nás od každodenních materiálních záležitostí, pozornost zaměřuje k vnímání duchovního světa. Všichni přeci jen více či méně cítíme, že je za tímto světem ještě další. Propojeností jsme schopni pochopit, stát se citlivějšími, laskavějšími, soucitnějšími. Dokážeme si více vážit toho, co máme, učíme se vděčnosti. Angelit je pomocníkem při hledání ztracené cesty.

Uklidňujícími vibracemi dále zmírňuje napětí, hněv a vedou k emocionální stabilitě. Posiluje dále telepatii, jistotu, sebedůvěru, odbourává komplexy méněcennosti, napomáhá odpouštět.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha, vodnáře, lva, raka, ryby, panny, štíra

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
achát
,
křišťál
prodejní cena
200 Kč
Prodáno 7.7.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: v.komanova
Katalogové č.: 10939038
Vloženo: 10.10.2019
Menu
--