Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek na přání
  • Pánský náramek z onyxu,howlitu a jaspisu
  • vhodné pro obvod zápěstí 19 - 21 cm
  • délka 20 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku  - 8 mm, 
  • navlečen na pružence 0,8 mm

    Onyx

Užití: ochrana, síla, sebedůvěra
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetám Mars a Saturn a elementu ohně.
Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. Udržuje v těle rovnováhu energiíjing a jang.
Léčebné využití: redukuje nekontrolovatelné sexuální tužby, působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a problémy nohou.

Howlit bílý/Magnezit

Léčebné využití: pomáhá ukládat vápník v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, prevence proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.
Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení
Vlastnosti: receptivní, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Popis vlastností kamenů přikládám

Barvy:
Styl:
městský
Určení:
muži
Minerály a ostatní:
onyx
,
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.1.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10274590
Vloženo: 29.1.2019
Menu
--