Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek / onyx + broušený achát + pyrit/
  • Náramek z onyxu, broušeného achátu a pyritu

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17,4 cm

    délka náramku - 17,3 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 6 mm, achát - 8 mm, pyrit - 4 mm

    navlečen na pružence - 0,8 mm

    Onyx

    Užití: ochrana, síla, sebedůvěra
    Vlastnosti: Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. 
    Léčebné využití: redukuje nekontrolovatelné sexuální tužby, působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a problémy nohou.

    Achát

    Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, 
    Vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
    Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.


    Náramek je zabalen do celofánového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
onyx
,
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10337709
Vloženo: 18.2.2019
Menu
--