Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek /rubín v zoisitu, tygří oko

         náramek z rubínu v zoisitu a tygřího oka 

  • vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm
  • délka 17,6 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku 8 mm
  • Navlečeno na  pružence - 0,8 mm

    Tygří oko

    Užití: ochrana, energie, peníze, věštění, odvaha
    Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
    Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese. 

    Rubín v zoisitu představuje sňatek vášně a trpělivosti

    Též nazývaný anyiolit, rubín v zoisitu je krystal, který obsahuje jak vlastnosti ohnivého rubínu, tak i zemitého zoisitu. Tento kámen obsahuje malé krystaly rubínu, vrostlé do zeleného zoisitu.

    Rubín v zoisitu zvyšuje psychické schopnosti, pomáhá při komunikaci, harmonizuje korunní čakru, zesiluje spiritualitu, přináší fyzickou energii do vyčerpaného organismu. Rubín v zoisitu vám pomůže udržet svou individualitu a zároveň být součástí světa kolem vás. Pomáhá klidně reagovat na obtížné životní situace a zvládat stresové stavy.
    Rubín v zoisitu přeměňuje negativní energii na pozitivní. To je užitečné zejména během procesu, kdy se někdo vzpamatovává z těžké životní ztráty, pomáhá totiž uvolnit bolest a utrpení, přináší útěchu a zároveň dává chuť a vášeň do života.

    Fyzicky rubín v zoisitu uklidňuje zrychlený srdeční tep při zachování rovnováhy v těle, a to zejména v období stresu. Zmírňuje záněty a podporuje sílu imunitního systému, srdce a plic. Rubín v zoisitu může pomoci řešit problémy spojené s reprodukčními orgány, udává se, že zvyšuje plodnost, a to jak u mužů a žen.

    Zabaleno do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     


     

     

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10508481
Vloženo: 20.4.2019
Menu
--