Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek /růženín + auralit 23 / b
  •  náramek z růženínu a přírodního auralitu 23

    vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17,4 cm  -  /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 6 mm, auralit 23 -  8 mm, 

  • navlečen na pružence - 0,8 mm

    Auralit 23: je jedním z nejmocnějších krystalů na planetě s nejvyššími vibracemi a obsahuje energii 23 různých prvků a minerálů v jednom. Jsou to: titan, kakoxenit, lepidokrocit, ajoit, hematit, magnetit, pyrit, pyrolusit, zlato, stříbro, platina, nikl, měď, železo, limonit, sfalerit, covelit, chalkopyrit, gialit, epidot, bornit, rutil a kouřový křemen v ametystu. Je to jako mít 23 krystalů v jednom. Auralit 23 pochází z jediného místa na světě a to je důl nacházející se v lesích severně od Thunder Bay v kanadském Ontariu, nazývaný také "jeskyně divů". Krystaly Auralitu 23 byly vědecky prokázány jako světově nejstarší drahokam, který se vyvinul před více než 1,5 miliardami let, zatímco se na Zemi objevily první známky života. Každý krystal odráží svou vlastní cestu zmrazenou v čase.

    Auralit 23 je velmi vzácný a těžko dostupný, je to nově objevený kanadský drahokam a energetický kámen. Pomáhá těm, kteří dříve mluví, než myslí, čistí všechny čakry, otevírá korunní čakru, pomáhá intuitivním schopnostem, přináší pradávné znalosti, pomáhá být soucitný a neodsuzující, pomáhá rozpomenout si na minulé životy, odpoutává staré karmické vzory, pomáhá přinášet hojnost.

    Harmonizační účinky Auralitu 23: tento kámen pomáhá uvolnit tělo a může být přínosný při odstraňování napětí, aktivuje všech 7 našich hlavních čaker.  Pomáhá ukončit špatné vztahy a vytvořit zdravý a dlouhotrvající. Pokud jste připraveni na tom pracovat, toto je kámen pro vás.

    Obecně platí, že Aurality 23 jsou Mistrovské kameny a nejsou určeny pro začátečníky a měly by být používány a ne k vystavení ve sbírce. Tento mocný kámen je určen k tomu, aby byl použit pro svět a k tomu, aby učinil změny ve vašem životě a ve světě kolem vás pro zlepšení lidstva. Ti, kteří mají problémy s uzemněním, by neměli používat tento krystal, neboť jeho energie je příliš intenzivní, pokud nemáte dobrou pevnou základnu.

    Auralit 23  není jen okouzlující, ale také bohatý na historii. Auralit 23 je neobvyklý a atraktivní, obsahuje mnoho silikátových minerálů a kovů. Zabarvení je primárně sortiment fialové, šedé, čiré, oranžové, červené (červené špičky jsou ze železa, to je více viditelné u větších krystalů).

    Růženín

    Užití: láska, krása,  trpělivost, životní energie
    Vlastnosti: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
    Univerzální kámen, dodávající životní energii, 
    zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení.  Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

    Veškeré informace jsou pouze informativního charakteru a rozhodně nemůžou nahradit lékaře.


    Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10963878
Vloženo: 19.10.2019
Menu
--