Domů Prodané zboží prodejce v.komanova Minerální náramek STROM ŽIVOTA

Jadeit

Symbolizuje lásku, klid, mír a moudrost.

Přitahuje k sobě štěstí, radost, přátelství, lásku, peníze a to vše díky podpoře kouzla osobnosti a empatie. Podporuje vnitřní JÁ rozvojem sebevědomí, sebejistoty a samostatnosti. Zklidňuje podrážděnou mysl a emoce. Je to symbol vyrovnanosti. Přináší do života harmonii, štěstí v přátelství. Dlouhodobé nošení jadeitu má pozitivní vliv na naše chování. Podporuje dobré vztahy s rodinou a přáteli.

Jadeit je symbolem čistoty a dlouhého života. V Číně se těšil vždy velké oblibě – používali ho jako ochranný kámen, který chránil rodinu před nebezpečím a tím jim zaručil dlouhý život a pevné zdraví. Také se vkládal do kolébek. Chrání před neštěstím, nehodami, nemocem a zdravotním obtížím.

Nejvíce posilní osoby ve znamení berana, váhy, raka, ryby

Avanturín

Kámen klidu, štěstí, radosti a rozvahy

Pomáhá a ničí negativní energii. Zároveň udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií – tím napomáhá v překonávání překážek v partnerství a udržuje ho stabilnější. Pomáhá využívat přírodních pozitivních vibrací, čímž uklidňuje nervozitu, hněv a podráždění. Je ceněný také pro svoji schopnost chránit před škodlivým elektromagnetickým zářením. Vhodný pro klidný spánek a jako ochrana před nočními můrami.

Všeobecně působí vysoce kladně na vše, co má souvislost s majetkem či prosperitou. Posiluje schopnost řízení lidí a rozhodování. Podporuje vnímavost, vytrvalost, kreativitu a zvyšuje inteligenci. Pomáhá při hledání skrytého talentu. Propojuje citovou a rozumovou vrstvu osobnosti v jednu.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení býka, blížence, panny a váhy, berana, raka, střelce (zelený)

Angelit

Symbolem relaxace, komunikace, sebepoznání

Je to kámen s neuvěřitelně klidnou energií, která vede do uvolnění celého těla. Tím je podpořena komunikace a interakce ve vztazích a s blízkými. Kámen otevírá také komunikaci s duchovním světem nastavením vibrací na nižší frekvenci. Díky tomu slyšíme, vidíme a cítíme to, co je jinak za hranicemi našeho vnímání. Obrací nás od každodenních materiálních záležitostí, pozornost zaměřuje k vnímání duchovního světa. Všichni přeci jen více či méně cítíme, že je za tímto světem ještě další. Propojeností jsme schopni pochopit, stát se citlivějšími, laskavějšími, soucitnějšími. Dokážeme si více vážit toho, co máme, učíme se vděčnosti. Angelit je pomocníkem při hledání ztracené cesty.

Uklidňujícími vibracemi dále zmírňuje napětí, hněv a vedou k emocionální stabilitě. Posiluje dále telepatii, jistotu, sebedůvěru, odbourává komplexy méněcennosti, napomáhá odpouštět.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha, vodnáře, lva, raka, ryby, panny, štíra

Strom života

Strom života je symbolem propojenosti všeho živého.

V různých náboženstvích se symbolika tohoto stromu trochu liší, ale přeci jen jsou rysy, které všeobecně platí, a proto se jedná o jeden z nejrozšířenějších symbolů vůbec. Představuje stvoření člověka a jeho nesmrtelnost. Kořeny představují podsvětí, kmen pozemský svět a větve sahající až do nebe.

Symbolizuje propojenost přírody a člověka. Tak, jako strom potřebuje silné kořeny pro to, aby odolal silnému větru, tak i člověk potřebuje silné kořeny v podobě blízkých, o které se může kdykoliv opřít. Strom života přináší svému majiteli hojnost, sílu, stabilitu, tvořivost a plodnost. Podporuje šťastné a zdravé těhotenství.

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
prodejní cena
220 Kč
Prodáno 7.2.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: v.komanova
Katalogové č.: 11108926
Vloženo: 10.12.2019
Menu
--