Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek z apatitu
  • náramek z apatitu   a hematitu- kvatita korálku AAA
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,5 mm
  • délka 17,2 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • přívěsek - chirurgická ocel
  • průměr korálku - 6 mm
  • navlečen na pružence 0,8 mm
Apatit – kámen tvořivosti a intelektu
Apatitu je připisována moc spojovat svého nositele s jeho minulými životy. Podporuje kreativitu i intelekt, působí proti apatii a odstraňuje negativitu. Často bývá doporučován dětským i dospělým autistům.
Apatit má velmi blahodárný vliv na chrupavky, kosti i zuby. Snižuje vysoký krevní tlak a pomáhá potlačovat pocit hladu. Kromě toho zlepšuje činnost metabolismu. 

Apatit modrý

Kámen motivace. Na úrovni psychické pomáhá stabilizovat a najít opět motivaci po silném vyčerpání. Podporuje samostatnost a cílevědomost. Na úrovni fyzické je vhodný k léčbě kosterní soustavy. Velmi účinný při rachitidě, artróze, osteoporóze a léčbě zlomenin.

Hematit

Užití: léčení, uzemnění, ochrana, zlepšení paměti 
Vlastnosti: Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. 
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.
Léčebné využití: zastavuje krvácení, udržuje zdravý stav krve a léčí všechny nemoci spojené s krví, vyhání z těla horečku, léčí oběhové problémy, podporuje činnost ledvin, ukládání železa, tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, pomáhá rovnat záda a působí příznivě i při zlomeninách. Zahání úzkost a nespavost.

Zabaleno do celofánového sáčku s popisem vlastností kamenů

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.1.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10198738
Vloženo: 5.1.2019
Menu
--