Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek z apatitu a hematitu

-korálky apatitu - 8 mm

-hematit -2 mm, 4 mm, 6 mm

-délka náramku - 17,5

-vhodné pro zápěstí 16-17,5 cm

-navlečeno na pružence

APATIT

Má podnětné vlastnosti.  Apatit je naladěný na budoucnost, ale přesto dokáže člověka spojovat s minulými životy. Je zdrojem psychických darů a duchovního naladění.  Napomáhá komunikaci a sebevyjádření ve všech rovinách.

Psychologicky apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem.

Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt. pročišťuje zmatky a spory, pomáhá získat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Rozšiřuje vědomí, otevírá cestu k pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. 

Znamení podle zvěrokruhu - Blíženci, Vodnář

HEMATIT

Na duševní úrovni přispívá hematit k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek. Obrací pozornost mysli k základním věcem nutným pro přežití. Současně pomáhá třídit problémy všeho druhu. Jedná se o užitečný kámen při studiu matematiky a technických předmětů.

Na tělesné úrovni je hematit silně spojen s krví. Posiluje a reguluje tvorbu krve. Dokáže vyhánět z těla horečku.

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9864133
Vloženo: 10.9.2018
Menu
--