Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Minerální náramek z tyrkysu + pyritu
  • náramek z tyrkysu + pyritu
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,7 cm
  • délka 17,6 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku  - 8 mm, 
  • navlečen na pružence 0,8 mm

Tyrkys

Léčebné užití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém. Vhodný pro detoxikaci a proti zánětům. Reguluje kyselost v organizmu a působí pozitivně na žaludek. Posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu
Užití: ochrana, láska, přátelství, odvaha, peníze, štěstí, léčení 
Vlastnosti: Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů, dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství. 

Pyrit

Léčebné užití: posiluje trávicí trakt a odstraňuje nespavost způsobenou špatným trávením, neutralizuje toxiny v těle, napravuje poškození DNA, působí na respirační a oběhový systém, a také na kosti. Zvyšuje okysličení krve, potlačuje astma a bronchitidu. Zlepšuje paměť. Odstraňuje únavu.
Vlastnosti: Ideální kámen pro léčení s rychlým účinkem. Chrání na všech úrovních, zejména proti infekčním chorobám, úrazům a jiným nebezpečím. Učí diplomatickému jednání, zvyšuje příliv nových myšlenek, pomáhá při plánování, harmonizuje citovou nerovnováhu. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá lidem v podřízeném postavení uvědomit si vlastní cenu. Ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii. Dodává tělu energii a také všemu kolem sebe. Vhodný při duševní práci. 
Užití: ochrana, peníze, štěstí, věštění 

 

Barvy:
Styl:
městský
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
tyrkys
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.1.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10255622
Vloženo: 23.1.2019
Menu
--