Domů Prodané zboží prodejce v.komanova Minerální náramek_iniciály

Jaspis

Kámen neutichající energie, stabilita, důvěra, radost

Energie tohoto kamene vyzařuje neustále a proto je jeden z nejvíce ceněných minerálů. Chrání před zlými mocnostmi (nehody, smůla) a utiší v emocionálně a duševně náročných dobách. Vrací negativní energii zpět tomu, kdo ji vyslal. Chrání tak před fyzickou i psychickou hrozbou. Prodlužuje sexuální rozkoš. Uvede tělo i duši do rovnováhy a stability. Jaspis nás spojuje s realitou, usnadňuje myšlení, organizaci a dokončování projektů. Podněcuje k dokončování záměru (motivuje) a hlavně čestnému

chování. Lidé vyhledávají jaspis pro jeho podpůrné účinky při detoxikaci. Je vhodné Jaspis nosit dlouhodobě – jeho účinky nastupují pomalu.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení berana, váhy, panny, kozoroha (leopardí), vodnáře, štíra

Howlite/magnezit

Je symbolem klidu, uvolnění, léčení, meditace a harmonie

Přijímáním věcí takových, jaké jsou, dodává rovnováhu a harmonii duši i tělu. Činí nás odolnějšími a vnímavějšími – dokážeme lépe rozeznat klamy a intriky. Nenechá do naší aury vstoupit negativní energii druhých. Probouzí lásku sami k sobě a otevírá srdeční čakru. „V SRDCI JE KLÍČ JE ŠTĚSTÍ“, proto je důležité nejdříve poznat své srdce (co chci, nechci, co mě naplňuje,…). Otevírá cestu poznání sebe samého. Tato cesta je schopna přinést hluboký klid a naprosté uvolnění, které nenechá jen tak něčím narušit. Pomáhá pozorovat, prociťovat, zkoumat. Pochopením sebe samotného můžeme teprve tolerovat a pochopit vše kolem nás. To vytváří mír mezi námi a okolním světem. Pocit naprostého uvolnění, harmonie. Podporuje odolnost vůči emocionálnímu stresu. Je vhodný pro nervozní, přecitlivělé a ustrašené jedince.

Všeobecně je vhodný pro všechny znamená zvěrokruhu, ale nejvíce posilní raky, vodnáře a váhy, blížence

Požadované písmenko prosím uveďte do poznámky.

Náramky jsou dárkově balené, na kartičce s možností vlastního testu. Součástí jsou i popisy minerálů.

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
250 Kč
Prodáno 27.6.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: v.komanova
Katalogové č.: 12419219
Vloženo: 14.4.2021
Menu
--