Domů Prodané zboží prodejce v.komanova Minerální náramek_love

Křišťál

Symbol pravdy, upřímnosti, intuice, poslání a čistoty

Nejúčinnější kámen a největší zesilovač energie na této planetě. Má všestranné využití a je regulátorem všech ostatních kamenů. Dává do pořádku vše, co je potřebné a uvádí do harmonie. Přináší světlo do našich životů, které je vždy příznivé. Chrání auru, posiluje pozitivní a negativní v pozitivní přetváří a vrací do prostoru. Všechny energie uvádí do nejdokonalejšího možného stavu. Zajišťuje klidný spánek, odstraňuje každou nerovnováhu (harmonizuje všechny čakry). Povzbuzuje celkově psychiku, jasnozřivost, samostatnost, sebezdokonaluje a ochraňuje před vším zlým a negativním. Napomáhá při odhalování našeho životního poslání. Harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Je vhodný při meditacích, jelikož dovede odfiltrovat všechny rušivé elementy a myšlenky.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha a dále pro lva, vodnáře, blížence a štíry (kříšťál ve spojení s turmalínem)

Hematit

Kámen ochrany, rovnováhy a uzemnění

Celkově uvádí do rovnováhy tělo i duši. Brání všemu negativnímu vstoupit do naší aury a tím vytváří tzv. štít kolem osoby, která ho nosí. Uvádí tělo a duši do klidu a rovnováhy.  Je průvodcem v těžkých časech, kdy posiluje naše sebevědomí a stabilitu.

V duševní rovině pomáhá zvýšit sebevědomí, soustředění, spolehlivost a paměť. Hematit obrací pozornost k nenaplněným touhám a tím lidskému životu dodává hnací motor. Ve vlastních chybných rozhodnutí se snaží hledat řešení a poučení do budoucna, než brát se jako katastrofy, které by bránily podnikání dalším krokům. Obrací pozornost k základním potřebám pro přežití. Pomáhá soustředit se na jednu věc, zlepšuje tím paměť a podporuje zrod originálních myšlenek. Jde o užitečný kámen při studiu matematiky a technických předmětů.

Dále ochraňuje zdraví, zahání nespavost a úzkost. Pomáhá bojovat s návyky.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha, ale jeho účinky mohou využít všechna znamení zvěrokruhu.

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
křišťál
,
hematit
prodejní cena
220 Kč
Prodáno 27.6.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: v.komanova
Katalogové č.: 11443402
Vloženo: 27.4.2020
Menu
--