Domů Prodané zboží prodejce v.komanova Minerální náramek_pírko

Jaspis

Kámen neutichající energie, stabilita, důvěra, radost

Energie tohoto kamene vyzařuje neustále a proto je jeden z nejvíce ceněných minerálů. Chrání před zlými mocnostmi (nehody, smůla) a utiší v emocionálně a duševně náročných dobách. Vrací negativní energii zpět tomu, kdo ji vyslal. Chrání tak před fyzickou i psychickou hrozbou. Prodlužuje sexuální rozkoš. Uvede tělo i duši do rovnováhy a stability. Jaspis nás spojuje s realitou, usnadňuje myšlení, organizaci a dokončování projektů. Podněcuje k dokončování záměru (motivuje) a hlavně čestnému chování. Lidé vyhledávají jaspis pro jeho podpůrné účinky při detoxikaci. Je vhodné Jaspis nosit dlouhodobě – jeho účinky nastupují pomalu.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení berana, váhy, panny, kozoroha (leopardí), vodnáře, štíra

Achát

Kámen rovnováhy, sebedůvěry a odvahy

Achát je jedním z nejvíce stálých kamenů. Jeho účinky nejsou tak rychlé, ale o to trvalejší a stálejší. V duševní rovině napomáhá k tomu, aby člověk přijímal sám sebe, a tím zvyšuje sebedůvěru a upřímnost. Posiluje soustředění a odvahu k rozhodování se a podnikání kroků. Zároveň dodává i odvahu být upřímný sám k sobě. Udržuje v rovnováze síly Jing a Jang. Vrstvy achátu vynášejí na světlo dosud ukryté informace, které narušují naší pohodu. Pomáhá tyto informace zpracovat, třídit a zužitkovat tak, abychom se vyvarovali opakovaných chyb a mohli růst.

Achát otevírá mysl a pomáhá překonávat zahořklost a negativní pocity. Pomáhá při citových zklamáních, navozuje pocit bezpečí, jistoty. Odstraňuje vnitřní napětí, navozuje pocity bezpečí a klidu. Posiluje naší schopnost milovat a pomáhá nám novou lásku najít. Posiluje vztahy s bližními (hlavně lásku mezi rodiči a dětmi). Je to kámen vhodný i pro děti.

Nejvíce posilní osoby ve znamení blížence, raka, panny, ryby, střelce, lev, váhy

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
postříbřené
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
250 Kč
Prodáno 7.2.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: v.komanova
Katalogové č.: 11678157
Vloženo: 11.8.2020
Menu
--