Domů Prodané zboží prodejce Daisynka Mini orgonit - fluorit

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 15 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 x 1,5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
fluorit

Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni, posiluje naše myšlenky, potlačuje silné emoce, urovnává zoufalství, depresi či vztek. Zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, koncentraci, pomáhá při učení. Má silnou ochrannou moc. Je to nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoliv nesouladu v těle.

Uvolňuje negativitu a emoční blokády. Zpomaluje růst rakovinových nádorů. Je vhodný pro meditaci a ovlivňuje čelní čakru. Podporuje rozvoj našeho ducha takovým způsobem, že získá schopnost rozpoznávat nejvyšší pravdu a také ji odrážet, odtud jeho další název "kámen géniů". Pod jeho vlivem se stanou naše intuitivní vědomosti jasnými a pochopitelnými.

Nosíme-li ho u sebe, má posilující vliv na analytické schopnosti, ovlivňuje intelektuální mysl a napomáhá přijímat informace. Je tak kamenem oblíbeným zejména u studentů při získávání nových vědomostí, dětem je pomocníkem při soustředění a učení. Pokud je formou dekorace, má být umístěn na pracovním stole podle Feng Shui v jeho SV části. Magie jej využívá k zesílení účinků ostatních krystalů, neboť rozšiřuje mentální schopnosti, vyrovnává auru, čistí negativní energie, EMZ a stabilizuje vztahy. Bývá nošen jako talisman, přinášející majiteli štěstí a ochranu před černou magií.

S fluoritem budete citlivější na vyšší duchovní realitu. Čirý fluorit podněcuje činnost korunní čakry, dodává energii auře a nastoluje harmonii mezi rozumem a duchem. Vylaďuje vzájemně čakry a přivádí do fyzického těla univerzální energii. Zelený fluorit čakry čistí a spolu s nimi i duši (odstraňuje již překonané postoje a názory). Fialový fluorit je vynikající pro meditaci, podněcuje také činnost třetího oka.

Léčebné využití: zahání negativní energii a poruchy všeho druhu, čistí a odstraňuje a v těle vše, co není v pořádku, likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení, regeneruje kůži a sliznice, odstraňuje vrásky, působí na zuby a lze jej použít během stomatolog. zásahů, dále na kosti, artritidu, revmatismus, bolesti zad, zlepšuje funkčnost kloubů.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonit čistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Nevystavujte přímému slunci, ani nedávejte do blízkosti ohně.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Daisynka
Katalogové č.: 5315563
Vloženo: 14.7.2014
Menu
--