Domů Prodané zboží prodejce Čaki Minikoulička - z červeného howlitu

.Představujeme Vám nový druh měděných přívěsků .........Tentokráte je to  kulička z červeného howlitu, průměr 12 mm, vsazená do ozdobného měděného lůžka,patinovaná měď, leštěná............

Vše zavěšeno na kvalitní pevné kulaté černé nebo hnědé   kůži průměr 2 mm, délka  48 cm, možno délku upravit, možno vyměnit za řetízek.

Naušnice najdete zde

Naušnice - měď - kuličky

 

Minikoulička............

Podobné přívěsky najdete zde anebo zde

Podobné, ale větší...........

 

Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, nebo prostě něco měděného          na kůži  ,byl podstatně  odolnější proti  virovým      a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná  využívat i moderní medicína.

 

A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 29 let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Můžete to také vyzkoušet..........

 

  

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
ženy
Materiál:
měď
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.6.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Čaki
Katalogové č.: 9429764
Vloženo: 26.3.2018
Menu
--