Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Mlžné srdce...(achát extra, granát) náhrdelník
Autorský šperk s luxusním srdcem z dendritického achátu a kabošonem granátu...

Barva kamene je z mlhově průsvitná s hnědými a černými dendrity a velmi krásnou drůzou se sněhově bílými krystaly. Jeho velikost je 5,4 x 5cm. Je usazen v cínu, zdoben oboustranně cínovaným drátem. Dozdobeno krvavě rudým kabošonem granátu almandinu (0,7cm) od Saffron. Celková velikost šperku je 5,5 x 5,8cm. Zavěšeno na 3mm silné, černé voskované šňůrce, délka 50cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 61 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

šperk je nepřehlédnutelný originál s velmi krásným kamenem.

Achát je zemitý kámen zdravého rozumu vitality a vůle k životu.  Mírní pýchu a připomíná nám, že příroda je zdrojem naší síly. Používá se k povzbuzení všech orgánů souvisejících s plodností, je vhodný pro těhotné ženy. Achát může pomoci těm, kteří potlačují emocionální problémy, které je třeba řešit. Mnozí se domnívají, že achát má antidepresivní účinky. To může být užitečné pro ty, kteří se snaží být originální ve svém životním stylu, protože achát vede k pochopení potřeby hlubšího významu. Podporuje tvořivost a pomáhá najít řešení, spíš než se zaměřit na negativní aspekty každodenních problémů. Léčitelé používají achát pro své uklidňující vlastnosti. Achát dodává energii aurickému tělu a povzbuzuje lásku.
Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích může přivolat někoho na pomoc. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje.  Hessonit přináší sebeúctu a odvahu pomoci druhým, podporuje intuici, užívá se při astrálních cestách.
Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
Minerály a ostatní:
achát
,
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.5.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14668803
Vloženo: 12.5.2024
Menu
--