Domů Prodané zboží prodejce Sun.Rise Modré korále z luxusních a lurex materiálů

V náhrdelníku je pravidelně prostřídaných 15 ručně obháčkovaných kuliček v jemné stupnici z různých odstínů modré (nejde vždy o námořnickou modř). Do bavlněné příze jsem vetkala nitkou lurexu (3 odstíny modré) v různých intenzitách... vytváří zajímavou strukturu, na světle září. Svým zpracováním a materiály působí výrazným, přesto ale elegantním dojmem. Určené jsou na denní nošení - i přes triko nebo svetr, ale mohou zkrášlit i slavostnější top nebo šaty apod.

Navlečné jsou na pevné šňůře z kulaté modré kůži (1,5mm). Zapínání na karabinku. Pokud si přejete jinou délku, napiště požadovanou délku do poznámky k objednávce (vše v ceně).

Další kuličky jsou obháčkované kvalitní českou 100% bavlněnou přízí Perlovka, která je stálobarevná a ani po několika letech nošení se její kvalita nemění. "Výplně" jsou z korálů ze dřeva.

Celková délka: 49 cm (Pokud si přejete jinou délku, napiště požadovanou délku do poznámky k objednávce (vše v ceně), délka části s korálky:29cm, průměr větších korálů: 23mm.

Další náhrdelníky si můžete prohlédnout zde

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
dřevo
,
bižuterní kov
,
kůže
,
příze
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sun.Rise
Katalogové č.: 11901152
Vloženo: 1.11.2020
Menu
--