Domů Prodané zboží prodejce Včelí domeček Modřínová ptačí budka - standard

Dřevěná hnízdící ptačí budka je vyrobena z trvanlivého modřínu. Předsazená stříška chrání výletový otvor. Ptačí budka má ve svoji spodní části, vnitřní rozměry 16x14 cm a kolmicí k otvoru má vnitřní výšku 22 cm. Ptáci se tak cítí bezpečněji. Dalším bezpečnostním prvkem proti predátorům je vnitřní vsazena přepážka pod výletovým otvorem. Vnitřní část budky je zdrsněná. 

Budka je určená pro malé a střední druhy ptáků. Proti vnějším vlivům je dřevěná ptačí budka opálená plamenem a následně natřen povrch budky včelím voskem, a to dvakrát. Výletový otvor pro ptáky upřesněte do zprávy - standardně vrtám průměr 30mm

Na podzim je vhodné budku vyčistit - odstranit staré hnízdo. Budka je otevíratelná ze spodu přes pant a zajištěna kovovým háčkem.

Dalším ochranným prvkem výletového otvoru může být předsazená vložka z tvrdého dřeva - používám ořech s upraveným výletovým otvorem podle vašich představ. Např. jen prům. 28 mm a na výšku 30-32 mm pro menší ptáčky - třeba sýkorku modřinku. Vložka se objednává zvlášť.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.8.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Včelí domeček
Katalogové č.: 10279171
Vloženo: 31.1.2019
Menu
--